xeav Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Czy jest coś w stylu windowsowego programu Camtasia dla linuska? czyli programu, który zapisuje akcję na ekranie do pliku, np. avi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Wujek Google Wie. Osobiscie polecam 'xvidcap' Edytowane 26 Lutego 2006 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) http://xvidcap.sourceforge.net/ edit: uprzedziles mnie! :P Edytowane 26 Lutego 2006 przez dondexterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 mam go, ale po wydaniu polecenia 'make' wywala jakiś błąd. Może znacie jakieś rpm'ki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ale wujek google podaje ci wiele programow,ktore mozesz zainstalowac. Skoro nie dziala Ci xvidcap (swoja droga fantastyczny opis bledu zamiesciles), to moze sam wygooglujesz rpm-ke,albo jak napisalem wczesniej - sprobujesz innego softu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 takie są błedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) dobra zaintsalowałem. dzięki wszystkim za pomoc rpm'ke można znaleźć tutaj http://rpm.pbone.net/ ale jak go teraz skonfigurować aby działał jakoś normalnie? Edytowane 27 Lutego 2006 przez xeav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...