-RVN- Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ok, sorki za offtop. Jakos przeoczylem ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 rozwaliłem klawe :? przez moją nieostrożność podczas czyszczenia klawiatury pędzelkiem podważyłem dwa klawisze - wyskoczyły ze swojego miejsca i podczas próby ich ponownego założenia uszkodziłem je :D pisałem do Orika i 200zł mnie interes będzie kosztował, ale będę miał nową klawę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Polakom gratulujemy kucyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 a spadaj :-P i tak mam zamiar go sprzedać jak się pojawie w PL więc najwyżej ktoś będzie miał laptopa z nową klawą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...