aquajac Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 po wielu dylematach i zastanowieniach kupiłem wg.specyfikacji podanych przez was 1. sempron 3000 s939 2. asrock939sli-esata2 nowsza (nie bylo już płyt dual sata2 ) dokładnie ta płyta http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/939...2-eSATA2/g1.htm 3. dysk segate160 4.gforce6800gs 5.nagrywarka dvd benq 6.zasilasz fortron400w 7.pamięć patriot 2x512 dzieki wam wszystkim jutro będe go uruchamiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ciesz się tym co masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 nic tylko pozazdrościć.... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquajac Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 nabijacie się ze mnie a u mnie brak kaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 nabijacie się ze mnie a u mnie brak kaski Zestaw bardzo dobry. Mi tylko nie pasuje jeden element: dysk twardy. Nie lunbię nowych konstrukcji Seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ciesz się tym co masz :D no ciesz się, ciesz się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquajac Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 powiem wam że na innnych forach jak słyszą asrock to mdleją i pukają się po głowach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remidem04 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 powiem wam że na innnych forach jak słyszą asrock to mdleją i pukają się po głowachNo wiesz nie wszyscy znają się na podzespołach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Gratuluję i życzę bezawaryjnej pracy :) I także zazdroszczę (ku***** dla mnie każdy dzień spędzony z jakimkolwiek z 2 kompów już w sumie, to ........ masakra, a na kompa "Vobis Power" to już mam odruchy wymiotne(jakim cudem nowy os może po tygodniu już wywalić 1 z 4 w ciągu 1 miecha blue screen?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 wreście to kup sobie słownik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...