ietas>> Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Witam mam dziwny problem podczas włączania gry TOCA3 oraz innych mam dziwne zwiechy kompa oraz obraz tak jakby niewiadomo co to było zamazany: http://www.tvdarek.republika.pl/tekken.htmldodam ze udało mi sie odblokować wszystkie potoki i vertexykarta chodziła normalnie ale od pewnego czasu to sie zmieniło dziwne zwiechy oco chodzi prosze o pomoc Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 częstotliwośc AGP na 67MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 częstotliwośc AGP na 67MHzjestes pewien ze to pomoze?? masz taka karte ?? bo juz nie wiem co zrobic a mozesz powiedziec jak mam wszystko poustawiac?? mam płyte asus k8n-e nf3 250gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Fast writes Off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Fast writes OffNiestety nic to nie daje sa takie dziwne zwiechy i dziwny obraz tzn art na całym ekranie nie wiem o co chodzi te zwiechy na maxa w[ciach!]..... pomozcie Edytowane 26 Lutego 2006 przez barylatko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Moze sie przegrzewa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Tak jak napisałem wyżej. Częstotliwość AGP przestaw na 67MHz. To jest znany problem nF3+ 6xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Tak jak napisałem wyżej. Częstotliwość AGP przestaw na 67MHz. To jest znany problem nF3+ 6xxxzrobiłem tak i nic to nie daje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio2 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Stary mam to samo identyczna płyta i grafa. Jak chcesz pogadać na ten temat moje gg: 2044393 :) może ci pomoge :) Sry za spam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_KB Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Wymien plyte glowna na inna, ktora posiada inny chipset niz nforce3. Mialem GF6800LE asusa ktory sie ladnie modowal na 12v/6 i krecil :) Wlasnie z powodu tych zwiech musialem go sprzedac, wkrotce przyjdzie czas na plyte glowna. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...