kaidrol Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Kumpel ma taki problem: Mam Problem Jak włączam kompa to wtedy dzieje sie cos dziwnego ...tzn:Komputer sie załącza a monitor jest tak jakby w stanie uspienia i tylko mruga , dopiero jak go zresetuje wtedy sie zalacza , czasem trzeba zresetowac pare razy a nawet niekiedy wylaczyc i wlaczyc komputer od nowa ... Pomużcie , powiedzcie od czego to może być z Gory Dzieki ...Monitor Samsung SyncMaster 957MB grafa Gigabyte Radeon 9600XT 128 MB DDR AGP 8x kompa ma rok, zaczelo mu sie tak robic od 3-4 miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 1. wyjac i wlozyc kabel od monitora 2. wyjac i wlozyc grafike 3. sprawdzic czy kabel nie jest uszkodzony jesli to nie pomoze to winy trza szukac w karcie graf (przelozyc do innego kompa badz podlaczyc inny monitor) badz w monitorze (podlaczyc do innego kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00l Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ...wydaje mi sie ze problem lezy w karcie grafiki, gdzies na forum ktos mial podobny problem... rozwiazal sie kiedy monitor byl podlazony do mocniejszej grafiki. Jak dla mnie moze to byc tez problem z sygnalem, jakiego kabla uzywasz do podlaczenia...DVI/?? czy zwyklego D-SuBa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...