p3dzi0r Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam, zrobiłem bloczek wodny tylko hmm niemam konta a chcialbym zamiescic fotki , uzyczy ktos serwerka ? prosze :). fakt ze to bendzie tylko skan ale narazie niczym innym nie dysponuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 wyslij mi to wrzuce na Ftp'ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 hmmmmmmmm dlaczego nie masz miejsca a chcialem sie ajo pierwszy udzielic co do bloku ale poczekam na rezultat za ile gdzies zamiescisz bo bez zdjecia to ani rusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 zawsze możesz założyć na onet lub gdzie kolwiek indziej dam ci dobry serwer FREE http://www.twoje-sudety.pl/ 30 MB za free z super szybkim serwerem najpierw zakladasz mail konto potem stronkę konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 oto adresik kolegi <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> tutaj pomugl , ee myslalem ze ten skan wyjdzie lepiej , w koncu uzywalem frezu a przy porzednim bloku wyszlo to normlanie ?, niedlugo zrobie fotki. na zywo wyglonda jak bym-cykcyk a skan to [gluteus maximus] (ale skanowal to ktos kto nieumie teggo robic.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 P3dzi0r jak co to slij do mnie to ja zamieszcze u sie na www :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no nie wyglada za ciekawie ale wydajnosc moze byc dobra zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 dla mnie to wyglada jak bebechy jakiegos czlowieka przy USG :D a tak na powaznie ......... czym bloczek robiles ??? frez ,wiertarka, czy cos tam ???? nie wiem czy sie myle ale troche mala jest powierzchnia jego...........przydaly by sie troche lepiej rozmiesczony kanal....... pozatym kongrats - a ja dzisiaj rozwalilem bloczek :(( - niechcacy spadl mi z wys. 6 m na beton i zlamal mi sie jeden wlot - czym to zalutowac ???? czym to zakleic ???? poxilina??? bo mnie szlag trafia jak slysze ten denny coolermaster na procu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 uuu wole zrobic fotki normlaniejszym aparacikiem... kto bendzie testowal te bloki to wysle swojego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 charakterystuki , wlot wylot 10mm srednicy , 50x50x14 bedzie miec caly blok, kanal dl kolo 11cm, szer kanalu 10mm (w nieORT: ORT: ORT: kturych miejscach wiecej). jeden otwur wywiercilem na srube ale wole to zalutwoac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jeden otwur wywiercilem na srube ale wole to zalutwoac mam pytanie : czym najlepiej lutowac - wiem ze srebrem sie lutuje - ale chyba nie mam odp. sprzetu do tego (lut. transformatorowa)- rozwalil mi sie blok - poszedl mi jeden wlot - co zrobic z tym ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie wiem jak to z lutowaniem , nie ja bede to robic. blok wykonywalem , punkty wiertarkom a potem frezem sie je łączy. tutaj skan za pieknie to nei wyglonda na skanie ale zaprezentuje norlanie fotki bo wyglonda to lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Potrzebuje kawalek blaszki miedzianej 4mm,p3dzi0r masz moze takowa w domku? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 fajnie to wyglada, jak jelito grube :P , czekamy na testy, nie wazne jak wyglada wazne zeby wydajne bylo no i satysfakcja ze wlasnorecznie wykonane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Potrzebuje kawalek blaszki miedzianej 4mm,p3dzi0r masz moze takowa w domku? Pozdrawiam ja mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A gdzie diabel mowi dobranoc? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 pokaze fotki znormlanego aparata bo skan jest do kitu , naprawde na zywo wygloda o wiele lepiej. a blacha 4mm to przykrywam bloki. Jak macie jakies fajne projekty kanalu w bloku to zapodajcie :) a w g mnei wydajnosc bedzie wieksza niz cpc i republika , aha jak ktos chce to go opchne. (ofcoz pokaze zdjecia z aparata bo to to wg mnie zniechenca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A gdzie diabel mowi dobranoc? Pozdrawiam na koncu Polski, z ktorej strony - zgadnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 p3dzior powiedz ile czasu to robiles ten blok moze sie spisywac dobrze widze ze wzorowales sie na neptunie tylko ze on ma chyba wieksze (szersze )kanaly i nie jest tak bardz scisniety ale zaloz na to dekiel wyprowadzenia 12mm jest plan aby na Overclockers.pl zrobic porownanie od jakiegos czasu ale ogolnie nikt nie chce wysylac blokow jak go udostepnisz to nam pomozesz a blok ma szanse wypasc w przodzie czolowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 chetnie go udostepnie , tylko dajcie wiecej info o tym tescie itp itd, (jutro jak mi kum0el sknera pozyczy pseudocyfruwe (640x480) to zapodam normlaniejsze fotki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A gdzie diabel mowi dobranoc? Pozdrawiam na koncu Polski, z ktorej strony - zgadnij Moze zachod? :) Pozdrawiam Ps. p3dzi0r odsprzedalbys mi kawalek takiej blachy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ile (wymiary podaj) bo 20x20 cm wazy 1,5 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 dobra zdjecia bedom na piontek (mam nadzieje ze sknera mi pozyczy) i jak sie uwine to od razu zrobie fotki bloku grubszego. bo ten byl projektowany z mysla o gpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Tak zeby nie zakladac nowego tematu to podlanczam sie pod ten :) (mam nadzieje ze mi wybaczysz p3dzi0r) Chce go wyfrezowac na tokarce. Kanaly o szerokosci 12mm, wloty i wyloty tyle samo. Wlot bedzie nad jadrem, jezeli wydajnosc bedzie za mala to zamierzam nad jadrem ponawiercac otwory i wlozyc tam jeszcze miedziane prety. Powiedzcie co mogl bym jeszcze wnim ulepszyc. Co mozna jeszcze dodac. P.S. Gora bedzie z plexi wiec wszystko bedzie widac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Feluke : proponowałbym łagodniejsze kąty, coś w kierunku S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 z wbijaniem pretuw miedzianych to se daruj , piny musza byc na stale w miedzi , nie lutowane czy wkrecane , musza byc wniej wyciete aby przewodnosc nie cierpaiala na tym. a pozatym znam lepsze ksztalty blokuff , musi byc bardziej okrongle bo przeplyw przy takich zakretach dostanie po dupsku :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Nie chcialo mi sie wykanczac tych kantow ale nie zapominajcie ze frez jest okragly wiec wszystkie te kanty na zakretach beda polokragle. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 okroglosc jak pisane bylo musi byc lzejszy luk lepiej wiesz male wiertelko palnik drucik i ja bym wlutowal (jak jush to hardcore) z 5-10 drucikow na glebokosc ok 1.5-2mm (zaleznie jaki gruby blok) lut ma dobra przewodnosc cieplna wielokrotnie wieksza niz jakas tam pasta takze nie ma co sie martwic poza tym jak zlutujesz srebrem ... mozna oddac do lutowania do zakladu co sie co zajmuje 10min i masz zrobine sreberkiem wiec bajer powinno byc spoko to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Ja chcialem zrobic to troche inaczej. Nie lutowac je tylko przewiecic na wylot otwor. Prety wlozyc do borygo i wstawic do zamrazalnika (ok.-25*). Potem je wyjac rozgrzac blok nad ogniem i wlozyc w te otwory. Zmiana wielkosci w takich temperaturach powinna byc na tyle duza ze prety zostana zakleszczone w bloku. Bede musial poexperymentowac zamin zrobie to w bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 wstawic do zamrazalnika (ok.-25*). hehe. e tam po co zamrazalnik od razu. po prostu wystaw za okno. napisz koniecznie co z tego wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...