Wojtu Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 elo wszystkim! mam kilka malych pytan: 1. co sądzicie o asrocku k8u-nf3?(czy ma on blokade pci\agp?) 2. dlaczego w moim sempku 2800(1600mhz) nie ma regulacji napiecia procka bo mnoznik to zablokowany jest:/ 3. i ogolnie co sadzicie o tym zestawie i jakie mam mozliwosci OC? (mam do tego jeszcze 1x 256mb kingston 266mhz, 1x 256 kingston 400mhz , prolink geforce 2ti, seagate barracuda 7200obr. 40gb, oraz zasilacz everpower 350W) z gory thx:) Ps. Zamieściłem tego posta juz drugi raz poniewaz wczesniej nikt mi na niego nie odpisal mam wiec nadzieje ze bedziecie tak mili i napiszecie mi tym razem:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 1) Masz nForce3 czyli masz blokadę AGP/PCI 2) Może BIOS na to niepozwala. 3) Sądzimy, że możesz poszukać. Zapewne jest już temat o Twojej płycie głównej i w związku z tym możesz tam zadać to pytanie. A jak podkręcić to do podstawowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...