dadziuk Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam! Ostatio chciałem nagrac płytkę cd-rw. Na poczatku wyszystko było ok lecz pod koniec wyswietliła mi się informacja że zapis nie powiódł się. Problem wystepuje jedynie podczas nagrywania cd-rw. Pozostałem płyty (cd-r dvd-r dvd-rw) nagrywa dobrze. Nie wiem co może być przyczyną. Dla pewności sprawdzałem na 2 nosikach (TDK i SONY) Model tej nagrywarki jest mało znany. Udało mi sie jedynie znaleść informacje o nagrywarce LG GSA-4160B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTION Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Cze.... Też mam taki problem i kupuje nową nagrywarkę DVD... A wracając do tematu to sprawdź czy możesz czyście CD-RW... Jeśli nie to znaczy, że masz starszy sprzęt i nie nagrasz CD-RW i nei skasujesz CD-RW ( nie rozpoznaje takich płytek )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...