Skocz do zawartości
eses.

Nienawidze! Ile razy mozna?!

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu dzis padl glupi GF4Ti! Oczywiscie Gainward! Juz 3 raz to samo, <span style="color:red;">[ciach!]</span>e paski - nawet windy nie pokazuje, krzaki same...

Juz mam dosyc, znowu dzwonic do serwisu... znowu paczki, pieprzenie.

Goscie przeciez nie wymienia, powiedza ze sam sobie pieprze karte. :? Nie wiem, wy znacie serwisy, przepisy - maja wymieniac za kazdym razem gdy padnie? Gdybym jeszcze cos krecil, zmienial, nakladal, rozumiem! Ale sama, bez niczego?! FSB nie krecone, nic nie krecone. Boszzz.

Mam im mowic ze to juz 3 raz? Juz trace glowe... hilfe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej tak jak powiedział Kaeres, żądaj zwrotu szmalu, albo kupisz innego GF4 albo dołożysz 200 zł i bedziesz miał wypasionego Radeona 9500 Pro. A jak będą sie gotować ( choć teraz juz masz chyba prawo zwrotu kasy ) to wymien na WinFasta albo MSI...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli bedziesz skladal reklame 3x to masz prawo prosic o zwrot kapusty.

No nie wiem, przeciez WYMIENIALI mu ta karte na inny egzempalrz. Jakby 3x naprawiali to faktycznie moglby sie ubiegac o zwrot pieniedzy.

Eses - walcz i sprobuj wymienic na cos innej marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Az do bulu beda coi padac bo cos mash z kompem nie tak ze psuje grafikebo to nie mozliwe ze 3 byly zepsute

NIe do końca...

U mnie po zwalonej przeze mnie mobo, przyszły kolejno 3 mobo (2 solteki i jeden abit) które albo od razu nie działały albo po kilkudziesięciu minutach odmawiały posłuszeństwa,. Wydawać by się mogło że to zasiłka,ale ona jest 100% sprawna i dopiero 4 płyta chodzi ok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi