eses. Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Znowu dzis padl glupi GF4Ti! Oczywiscie Gainward! Juz 3 raz to samo, <span style="color:red;">[ciach!]</span>e paski - nawet windy nie pokazuje, krzaki same... Juz mam dosyc, znowu dzwonic do serwisu... znowu paczki, pieprzenie. Goscie przeciez nie wymienia, powiedza ze sam sobie pieprze karte. :? Nie wiem, wy znacie serwisy, przepisy - maja wymieniac za kazdym razem gdy padnie? Gdybym jeszcze cos krecil, zmienial, nakladal, rozumiem! Ale sama, bez niczego?! FSB nie krecone, nic nie krecone. Boszzz. Mam im mowic ze to juz 3 raz? Juz trace glowe... hilfe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Za pytaj się ich czy była by możliwość wymiany tej karty na innego GF 4 np: MSI WinFast itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A czy w biosie wyglada dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jezeli bedziesz skladal reklame 3x to masz prawo prosic o zwrot kapusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Az do bulu beda coi padac bo cos mash z kompem nie tak ze psuje grafikebo to nie mozliwe ze 3 byly zepsute Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Padla na jednym, to druga wsadzilem do innego, tez padla. Teraz chodzila i to dosc spory kawalek czasu, az do dzis. :/ Czyli najlepiej zazadac zwrotu kaski i kupic MSI np. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Najlepiej tak jak powiedział Kaeres, żądaj zwrotu szmalu, albo kupisz innego GF4 albo dołożysz 200 zł i bedziesz miał wypasionego Radeona 9500 Pro. A jak będą sie gotować ( choć teraz juz masz chyba prawo zwrotu kasy ) to wymien na WinFasta albo MSI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Moze cos z zasilaczem? ew MOBO ;). A najlepeij zrob jak mowi Twin:kasa back i rad 9500 PRO :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jezeli bedziesz skladal reklame 3x to masz prawo prosic o zwrot kapusty.No nie wiem, przeciez WYMIENIALI mu ta karte na inny egzempalrz. Jakby 3x naprawiali to faktycznie moglby sie ubiegac o zwrot pieniedzy. Eses - walcz i sprobuj wymienic na cos innej marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Nie bardzo moge wymienic na cos innej marki, bo karta jezdzi do serwisu MMV dystrybutora Gainwarda na Polske, a tam raczej innych kart nie maja. :) Zadzwonie, dowiem sie, i napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Az do bulu beda coi padac bo cos mash z kompem nie tak ze psuje grafikebo to nie mozliwe ze 3 byly zepsuteNIe do końca... U mnie po zwalonej przeze mnie mobo, przyszły kolejno 3 mobo (2 solteki i jeden abit) które albo od razu nie działały albo po kilkudziesięciu minutach odmawiały posłuszeństwa,. Wydawać by się mogło że to zasiłka,ale ona jest 100% sprawna i dopiero 4 płyta chodzi ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jak juz to bierz WINFASTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...