genz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Nie wiedziałem do jakiego działu dać, więc dałem do tego jako wspaniałe oprogramowanie microsoftu. Jeśli to nie ten dział z góry bardzo przepraszam. A więc.. mam taki problem. Mam gotową prezentację i chciałbym dać do niej muzykę tylko że nie wiem w jaki sposób (chodzi o podkład muzyczny- jako tło w prezentacji). Chodzi mi o to żeby były jakieś ikonki . Jak się na nie kliknie to leci muzyka lub się ją wyłącza ( w sumie to już zrobiłem tylko zę podczas przechodzenia slajdu gubi się głos i nie wiem nastawić żeby lecial dalej bez względu na pokaz). Proszę was o pomoc. Może ktoś z forumowiczów wie w jaki sposób to zrobić? Edytowane 26 Lutego 2006 przez genz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 wybierając dźwięk do prezentacji musisz ustawić tzw. przebieg akcji.... i tam masz czas przez jaki ma lecieć muzyka. Musisz poprostu ustawić po ilu slajdach ma się skończyć odtwarzanie dźwięku. Ja osobiście zawsze ustawiałem sobie np na 100 i jeżeli potrzeba była aby wrzucić następną piosenkę to patzryłem sobie na którym zdjęciu kończy się pierwsza i wchodziłem na zdjęcie jedno przed tym i obie piosenki lekko nachodziły na siebie :) Dodatkowo właśnie możesz dostawiać sobie inne efekty, gify, itd próbuj i kombinuj tym większ będzie Twoja radośc jak skończysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...