Drejfus Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam Oto link do tego cuda -> Hx 6510 Czy ktos moze mi cos o niej powiedziec?? Jak dla mnie wyglada bardzo dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 na allegro są takie tylko wiekszej mocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) własnie, tez jestem ciekaw, podoba mi sie, ale czy uradzi dwa bloki? Za duzo watów, moze grzać wode. Edytowane 26 Lutego 2006 przez mkwd40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 własnie, tez jestem ciekaw, podoba mi sie, ale czy uradzi dwa bloki? Za duzo watów, moze grzać wode. Ej no bez przesady .... pompek na baterie to chyba nie ma, to w takim razie jezeli 10W Ci za duzo to moze zatrudnij murzyna zeby dmuchał w węże! ;) no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) już lepiej wyszy model za 99zł i mieć te 1000l/h przypomniało mi sie że mam taką pompe w akwarium morskim już chyba 3 rok bez usterki i nawet nie jest aż tak strasznie tylko że mam model o wydajności 5500l/h :D Edytowane 26 Lutego 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mile widziane komenty uzytkownikow tych pompek... Jezeli takowi sa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Moj znajomy miał w akwarium ... Zdecydowanie głośna pompka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...