dżeju Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie wiedziałem dokładnie gdzie dać ten temat ale padło tutaj, wkońcu e1000 to nie jest zwykły telefon :D Czy isntieje antena GPS do e1000? Odblokowałem GPS w tym telefonie ale nie chce złapać zasięgu, szukałem anteny w google i allegro i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A jestes pod golym niebem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżeju Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 próbowałem ale jest troche zimno (podkrapacie) i stałem pod domem, prawie nademną była linia elektryczna a obok następna ;) a niebo zachmurzone :( spróbóje jeszcze jak pogoda będzie lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...