kalafior112 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam. Mam taki problem że jak otwieram katalogi, w których są filmy to po kilku sekundach mi wiesza te katalogi. Po kilkunastu sekundach wyskakuje błąd wziązany z drwtsn32. Czytałem inne fora i próbowałem włączyć drwtsn32 i wyczyścić te pola albo wyłączyć i usunąć jakiś tam rejestr ale nic to nie dawało. Nie wiem co mam robić. Może znacie jakiś dobry sposób na naprawienie tego problemu. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 dzięki za rade ale zrobiłem to w inn sposób- idinstalowałem wszystkie programy do odtwarzania filmów i jest oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...