GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a mianowicie czyszczenie zasilacza z kurzu i czego tam znajdziecie jeszcze w srodu - ku mojemu zdziwieniu po tym zabiegu zasilka lepiej trzyma napiecie +3.3V przed mialem 2.8V a teraz po czyszczeniu 3.25V +5V bez zmian na 4.78V i 12V - i + na ok 12.05V kurde nie wiem po co to pisze ale zanim bedziecie zmieniac zasilacz wyczyscic starego i moze jeszcze pochodzi troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pewnie temp. spadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pewnie temp. spadla.no nie wiem bo juz dawno mialem 2 wentyl 80x80 zamontowany dodatkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ale kurz oblepial tranzystorki, ceweczki i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki co uniemozliwialo ich chodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no w sumie taka ale jednak opyla sie czasem wyczyscic kompa nie?!!? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no w sumie taka ale jednak opyla sie czasem wyczyscic kompa nie?!!? :mrgreen: Jasne ale komu sie chce :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no w sumie taka ale jednak opyla sie czasem wyczyscic kompa nie?!!? :mrgreen:no przyznam ci racje genghiskhan dobrz mówisz LUDZIE SLUCHAJCIE: zanim chcecie zmienic radiator, zasilacz albo cos podobnego przeczysccieto i zobaczcie czy to cos zmienielo to moze czasem zostanie wiecej kasy w kiermanie, no bo po co kupowac nowe jak stare dziala dobrze :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no wyczyszczenie radiatorow z korzy raz na kwartal to podstawa a zasilke tesh czasem wniosek sie oplaca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Tylko zanim wyczyszcze w srodku zasilke musi minac 2 lata :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 polecam odkurzacz i mala koncowka i modlitwe o dobre wykonaie sprzetu bo jak cos odleci to .... ale mod z odkurzaczem sprawdza sie bynajmniej u mnie polowa roboty z glowy pozniej tylko waciki i jedziemy recnzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Odkurzacz + mała końcówka = dobry pomysł... Robię porządek co najmniej raz na 2 m-ce. Budę mam otwartą, komp stoi na podłodze i zbiera dużo kurzu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Przeczyszczenie zasilacza i kompa daje głównie poczucie dobrze spełnionego obowiązku :) Swój zasilacz czyściłem pare razy i przyznam, że sprawai mi to sporą przyjemność, plu mój przedpotopowy wentylator wciąż sie kręci. Komputer czyszczę średnio co pare tygodni, bo dotychczas stał na podlodze i kurzył sie okropnie. Teraz go przestawiłem, więc może będzie lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja nie czyszcze i napiecia dobre :D zobacze co bedzie za 6miechow ale na razie jest looz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 no w sumie taka ale jednak opyla sie czasem wyczyscic kompa nie?!!? :mrgreen: Jasne ale komu sie chce :?: Kazdemu, kto ma chocby troche oleju w glowie i szanuje swoje pieniadze. ZASILACZ nalezy przedmuchiwac regularnie - OCZYWISCIE WYJETY I ODLACZONY!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja nie czyszcze i napiecia dobre :D zobacze co bedzie za 6miechow ale na razie jest looz :Dtak tylko ze moj zasilacz ma juz ze 2.5 roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...