PgX Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam. Od razu powiem ze wiem że pytanie nie za bardzo pasuje do działu ale chyba tu powinno być. A więc (nie zaczyna się zdania od a więc :) ) do mojego moda potrzeba mi czerwonego przełącznika hebelkowego który wygląda tak: Niestety ceny powalają ;/ w porównaniu do ceny 1zł za przełącznik hebelkowy to za kawałek plastiku płacimy 40 - 20zł. Znalazłem 3 oferty takiego przełącznika: :arrow: Military switch w 4maxie :arrow: Rajdowy włącznik led (??) :arrow: Włącznik lotniczy Jeżeli ktoś zna miejsca w których można dostać takie przełączniki lub ma taki na zbyciu to prosiłbym o informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 na www.tme.pl poszukaj drogo maja ale moze chociaz taniej niz na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Niestety nie ma tam takiego przelącznika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jestes pewien ?? :) bo niechce mi sie specjalnie wyciagac katalogu z szafy zeby ci podac numer jaki ma w tme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 No jak mi to pokazesz to bedzie fajnie bo jakos nie moge znalesc ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...