tamerlan Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Własnie sprawdziłem ile zajmuje mi system i sie troche przeraziłem bo wszystkiego wyszło 2,13 Gb. Jak zainstalowałem system i inne programy to na max było 1,2 Gb. Troche poszukałem i okazało sie ze w katalogu "windows" znajduej sie taki katalog "temp" w nim jest jeszcze jeden katalog "sys32" a w tym katalogu jest ponad 3000 plików każdy po ok 350 kb z bardzo popularnymi nazwami typu nazwy filmów, gier, programów, a nawet mp3. Jako ze jest tego duzo to juz miałem to wszystko wypierdzielic zaby troche miejsca zwolnic ale cos minie tkneło i postanowiłem sie Was zapytać czy któs z was juz to kiedys robił. Dodam ze mam stały dostęp do sieci poprzez telewizje kablową. Poradzcie czy mozna te wszystkie pliki wywalic czxy lepiej sie za nie nie zabierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 może to jakiś chwyt microsoftu a ty uzywasz pirackich gier i wszystkie je tam wypisuje i jak się połaczysz z siecią to wyśle to M$ to tak na żarty a tak na poważnie to myślę ze spokojnie możesz je ussunać, w końcu to temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 strzałeczka. Mozesz to spokojnie wyciepnąć, nic sie nie stanie <chyba> :) z tym chyba to żart :) pozdrowionko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 w windows/temp ja nic nie mam przewaznie ale jak cos tam masz to wywalaj natomias sprobuj w Documents and Settings/"uzytkownik"/Ustawienia lokalne/temp tam sie najczesciej cos zapisuje (w odroznieniu od 98 np) tu tez sa internet temporary files .bardzo duzo zajmuja pliki przywracania systemu sproboj cos starego wywalic ale jak to nie pytaj mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamerlan Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 w Documents and Settings/"uzytkownik"/Ustawienia lokalne/temp juz wszystko wywaliłem i teraz wywale wszystko z tego katalogu w windowsie. Wielkie dzięki za dobrą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...