zork Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam. Mam zamiar kupić kartę graficzną i z racji ograniczonych finansów (~250zl) mam do wyboru Radeon 7500le 64MB DDR TV-Out DVI i Geforce 4 Mx-440se 64MB DDRAM TV-Out. I za nic nie wiem co brać :( Bardziej niż na szybkości w gierkach zależy mi na jakości obrazu. Co lepiej spawdzi się przy chociażby odtwarzaniu filmów, robieniu grafiki? Dodam tylko, że moja obecna graficzna to S3 Savage3D 8MB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Za okolo 300 mozesz juz dostac pelne GF4 MX 440. Ja bym dozbieral :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jesli nie wydajnosc to bierz Radka napewno ma lepsza jakosc obrazu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 to sie chyba zdecydowałem :) dzieki! do 300 nie dozbieram, bo mialo byc do 200 :roll: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 aha, może off-topic ale ciekawy na moim monitorze ponad rok temu pojawily sie jasne smugi od ciemnych pixeli. myslalem ze to monitor sie sypie (15' Daytek, jazda 1024x768@85Hz) a to jednak graficzna... zimny lut chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 słuchaj ! jesli ten Radek jest na SDR to nie kupuj!!!!!!! a tu masz linka do sklepu z tanimi radkami :) http://sklep.b-52.com.pl albo samo pl nie pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 słuchaj ! jesli ten Radek jest na SDR to nie kupuj!!!!!!! a tu masz linka do sklepu z tanimi radkami :) http://sklep.b-52.com.pl albo samo pl nie pamietam przecierz w temacie postu napisal ze to ddry wiec o co chodzi :? a poza tym juz sie zdecysowal na kupno :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no i już kupiłem... pełen wypasik 8) smug już nie mam, ale monitor i tak do wymiany... może jakiś 21"? mam namiary na gościa, kumpel kupił od niego 21" della na trinitronie (pełna płaskość 8O ) za 800 zet :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 to hyba z televizorem opmylil :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Za okolo 300 mozesz juz dostac pelne GF4 MX 440 Bardzo ciekawe... :D To "pełne" GF4MX440 to niewiele więcej jak podkręcony GF2......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tobiasz15, dopiero teraz dojżałem jaki masz zajebisty dysk w podpisie... 5400 obrotów na godzinę? :D czas dostępu 1 minuta pewnie :D :D :D zmień to na rpm (rotations per minute) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tobiasz15, dopiero teraz dojżałem jaki masz zajebisty dysk w podpisie... 5400 obrotów na godzinę? :D czas dostępu 1 minuta pewnie :D :D :D zmień to na rpm (rotations per minute) Ej, ale taki dysk musi być zajebiscie cichy :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 no ba... może swojego tak przerobie :P a 21 cali roxz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...