grucha83 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam wszystkich mam ogromna posbe. poniewz szybko potrzebuje komputer i zdecydowalem sie ze bedzie do laptop potrzebuje Waszej pomocy. mam malo czasu w zwiazku zczym ciezko mi przejzec wszystkie watki forum. co do laptopa: bede uzywal go w domu. co za tym idzie nie potrzebuje energooszczednych podzespolow i mocnej baterii. komputer traktuje jako rozrywke. do ogladania filmow, sluchania muzyki, internet - mam stale lacze, oraz do gier. nie szaleje za nowosciami ale pograc lubie. prosze doradzcie mi jaki sprzet powinienem wybrac. moj budzet to 4000. ale wolalbym go calego sie nie pozbywac. czekam na odp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Stary wszyscy maja malo czasu. Nie napisales czy nowka czy moze byc uzywany. Poza tym do 4k znalesc cos i zeby sie grac na tym dalo to raczej zapomnij. Jak na moj gust to jakiegos Acera Aspire, bo nic innego za ta kwote mi do glowy nie przychodzi. I na nastepny raz formuluj bardziej precyzyjnie temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zdecydowanie acer 3023/24/25 lub 5024, ale za tym to musialbys sie troche porozgladac by znalezc go w cenie 4000. Ale tak to swietne maszynki z x700 ktory zapewniaja calkiem niezla moc multimedialna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 maSTHa212 patrzac na to jak sformulowal temat to x700 i sempron wystarcza a to mozna dostac wlasnie za 4 klocki... od Acera oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha83 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zdecydowanie acer 3023/24/25 lub 5024, ale za tym to musialbys sie troche porozgladac by znalezc go w cenie 4000. Ale tak to swietne maszynki z x700 ktory zapewniaja calkiem niezla moc multimedialna. hej dzieki za odpowiedz znalazlem 5024 WLMi wersje z 1GB ramu i dyskiem 100gb. chyba sie na niego zdecyduje.cena to 4100 wydaje sie dobra do zawartosci. nie ma jednak w nim wyjscia line-out. czy podlaczajac wieze pod port sluchawkowy bede mial dobry dzwiek?? i czy firma acer jest dobra? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 acery pekaja na zawiasach, a tak poza tym to loozik raczej :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182057 tu poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) acery pekaja na zawiasach, a tak poza tym to loozik raczej :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182057 tu poczytaj nie ma jak robic burze w szklance wody :P tak sie sklada ze nie widzialem by jakikolwiek posiadacz serii 5020 czy 3020 narzekal na cos takiego. jesli sie przyjrzysz zdjecia zauwazysz ze kazdy z peknietym zawiasem ma starszy typ obudowy od obecnie produkowanych. obecnie stosuje sie takie jak pokazuje "aceraspire" w 3 poscie, z ktorymi nie takich problemow. zdaje sie ze to obudowki sa dominujace we wszystkich obecnych modelach na rynku spod znaku acera. Edytowane 28 Lutego 2006 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...