Skocz do zawartości
grucha83

Prosze O Pomoc. Szukam Laptopa Do Uzytkowania W Domu.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

mam ogromna posbe. poniewz szybko potrzebuje komputer i zdecydowalem sie ze bedzie do laptop

potrzebuje Waszej pomocy. mam malo czasu w zwiazku zczym ciezko mi przejzec wszystkie watki forum.

co do laptopa:

bede uzywal go w domu. co za tym idzie nie potrzebuje energooszczednych podzespolow i mocnej baterii.

komputer traktuje jako rozrywke. do ogladania filmow, sluchania muzyki, internet - mam stale lacze, oraz do gier.

nie szaleje za nowosciami ale pograc lubie.

prosze doradzcie mi jaki sprzet powinienem wybrac. moj budzet to 4000. ale wolalbym go calego sie nie pozbywac.

czekam na odp.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary wszyscy maja malo czasu. Nie napisales czy nowka czy moze byc uzywany. Poza tym do 4k znalesc cos i zeby sie grac na tym dalo to raczej zapomnij. Jak na moj gust to jakiegos Acera Aspire, bo nic innego za ta kwote mi do glowy nie przychodzi. I na nastepny raz formuluj bardziej precyzyjnie temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie acer 3023/24/25 lub 5024, ale za tym to musialbys sie troche porozgladac by znalezc go w cenie 4000. Ale tak to swietne maszynki z x700 ktory zapewniaja calkiem niezla moc multimedialna.

hej dzieki za odpowiedz

znalazlem 5024 WLMi wersje z 1GB ramu i dyskiem 100gb. chyba sie na niego zdecyduje.cena to 4100

wydaje sie dobra do zawartosci. nie ma jednak w nim wyjscia line-out. czy podlaczajac wieze pod port sluchawkowy bede mial dobry dzwiek?? i czy firma acer jest dobra?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acery pekaja na zawiasach, a tak poza tym to loozik raczej :)

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182057 tu poczytaj

nie ma jak robic burze w szklance wody :P tak sie sklada ze nie widzialem by jakikolwiek posiadacz serii 5020 czy 3020 narzekal na cos takiego. jesli sie przyjrzysz zdjecia zauwazysz ze kazdy z peknietym zawiasem ma starszy typ obudowy od obecnie produkowanych. obecnie stosuje sie takie jak pokazuje "aceraspire" w 3 poscie, z ktorymi nie takich problemow. zdaje sie ze to obudowki sa dominujace we wszystkich obecnych modelach na rynku spod znaku acera.

Edytowane przez marioking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi