Oszust Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam Zastanawiam sie ktora z kart jest lepsza mozecie doradzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 n/c Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 RADEK górą lepszy, wydajniejszy, technologia przyszłosci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Radek Radek Radek musi być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Dużo ,dużo lepszy jest radeon . Pod żadnym względem niekupuj tego gf4! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Z tych dwóch lepszym wyborem będzie Radeon 9500pro posiada znacznie szybszy FSAA i AF.Wsparcie dla DX 9 i znacznie szybsze jednostki Pixel shader i Vertex shader i obydwa w wersji 2.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 kiedy ten radek 9500pro bedzie w ofercie Gigabyte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 kiedy ten radek 9500pro bedzie w ofercie Gigabyte ?Już jest kosztuje 1450zł :lol: ! A karta sie niczym nie różni od innych kart , i tak wszystkie są BBA ! karta dostępna jest tu Ale to chyba pcprojekt dał taką chorą cene nie Gigabyte. ps.Pcprojekt ma chyba dobre układy z ATI dostępna jest u niech karta R9700pro z pamięciami 2,2ns (!!!) te pamięci powinny działać bez problemu przy 900MHz :lol: i na dodatek kosztuje tyle co zwykły R9700pro tylko 1650zł !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Wierz mi Majdan pcprojekt od swojej popularności zachorował i teraz mają niesamowicie chore ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Radek lepszy, radek drozszy 2x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Radek lepszy, radek drozszy 2x.wlasnie, co to w ogole za porownanie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 O to właśnie chodzi, że Radeon 9500Pro jest droższy dużo od GF4 Ti4200. Ale jest też od GF wydajniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Radek lepszy, radek drozszy 2x.Jakie 2x ?GF4 ti 4200 kosztuje 650zł a Radeon 9500pro 950zł różnica wynosi jakieś 50% nie 100%!Co nie zmienia faktu że lepiej kupić to co mam w podpisie niż Radeona 9500pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Niebyłbym tego taki do końca pewien..... ale nie powiem nic więcej by nie wywoływać wojny Ja bym brał radka i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Bylo zajrzec na benchmark.pl i porownac wydajnosci, nie musialbys sie wtedy pytac !! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oszust Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 benchmark.pl nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 to wejdz sobie na www.in4.pl www.twojepc.pl w tej chwili do 1000zł nie kupisz nic lepszego (4200 odpada w porówaniu z 9500pro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ATI ATI i jeszcze raz ATI, ta jakość obrazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 "........Ati, ta jakość obrazu"...... której i tak nie zauważysz w porównaniu z Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 "........Ati, ta jakość obrazu"...... której i tak nie zauważysz w porównaniu z Ti4200swoja grafe wyciagnąłem z kompa i poszedłem do kumpla który zakupił radka 9500pro no i obaj testowalismy wydajnosc (jaka jest róznica kazdy wie) ale oczywiscie tez obraz 2d i 3d-jakie wnioski?? ano takie przy wiekszych rozdziałkach 1280x1024 i wiecej jakosc obrazu naszym zdaniem troche na korzysc radka-jesli mozna by to wyrazic w procentach to moze o jakies 5-% lepsza na radku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 cena tego radka w pcproject to jest astronomia jak by dobrze poszukal to znalazl by za ta cene 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja tam widocznie jestem ślepy ja różnicy nie zauwazyłem ale trudno wkońcu dziś już sam jestem dziadkiem.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ATI słynie z jakości i ostrości obrazu, a o geforcach słyszałem że obraz marniutki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ATI słynie z jakości i ostrości obrazu, a o geforcach słyszałem że obraz marniutkito źle słyszałes- jak mówił interloper róznic praktycznie nie ma - ja też napisałem moze o 5% ale nie wiem ile w tym autosugestii a ile prawdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Dziwne porównanie 8O wybór oczywisty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ATI słynie z jakości i ostrości obrazu, a o geforcach słyszałem że obraz marniutkijakbys zobaczyl, a nie sluchal, to bys glupot nie pisal :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hmmm... drogi jest caly czas uwazam 9500 pro :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 porownanie bez sensu, R9500 pro kosztuje tyle co TI4600 i do niego moze byc porownywany. To , ze jest od niego sporo wydajniejszy to inna sprawa. Roznice jakosci obrazu jest cholernie zauwazalna, testowalem wiele kart min GF2, GF3Ti kilku producentow i GF4 Ti440 MSI i zadna z tych kart sie nie umywa do mojego Radeona 8500 i 9700. Jak ktos nie widzi roznicy to powinien kupic lepsze okulary, tudziez lepszy monitor ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Do Ti4600 też raczej nie powinien być porównywany , Ti 4600 kosztuje jakieś 30% więcej .Konkurentem dla R9500pro jest Ti4800SE . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 O to właśnie chodzi, że Radeon 9500Pro jest droższy dużo od GF4 Ti4200. Ale jest też od GF wydajniejszy. Czyli lepsze za droższe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...