Skocz do zawartości
Oszust

Ati Radeon 9500 Pro or MSI GeForce Ti 4200

Rekomendowane odpowiedzi

kiedy ten radek 9500pro bedzie w ofercie Gigabyte ?

Już jest kosztuje 1450zł :lol: ! A karta sie niczym nie różni od innych kart , i tak wszystkie są BBA ! karta dostępna jest tu

Ale to chyba pcprojekt dał taką chorą cene nie Gigabyte.

ps.Pcprojekt ma chyba dobre układy z ATI dostępna jest u niech karta R9700pro z pamięciami 2,2ns (!!!) te pamięci powinny działać bez problemu przy 900MHz :lol: i na dodatek kosztuje tyle co zwykły R9700pro tylko 1650zł !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"........Ati, ta jakość obrazu"...... której i tak nie zauważysz w porównaniu z Ti4200

swoja grafe wyciagnąłem z kompa i poszedłem do kumpla który zakupił radka 9500pro no i obaj testowalismy wydajnosc (jaka jest róznica kazdy wie) ale oczywiscie tez obraz 2d i 3d-jakie wnioski??

ano takie

przy wiekszych rozdziałkach 1280x1024 i wiecej jakosc obrazu naszym zdaniem troche na korzysc radka-jesli mozna by to wyrazic w procentach to moze o jakies 5-% lepsza na radku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

porownanie bez sensu, R9500 pro kosztuje tyle co TI4600 i do niego moze byc porownywany. To , ze jest od niego sporo wydajniejszy to inna sprawa.

Roznice jakosci obrazu jest cholernie zauwazalna, testowalem wiele kart min GF2, GF3Ti kilku producentow i GF4 Ti440 MSI i zadna z tych kart sie nie umywa do mojego Radeona 8500 i 9700.

Jak ktos nie widzi roznicy to powinien kupic lepsze okulary, tudziez lepszy monitor ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...