simonoj Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Z czysto ekonomicznego punktu widzenia (ale to zabrzmialo ;)) lepiej wybrac GF Ti 4200. Przy cenie ok 650 zl (np. za Prolinka) oferuje calkiem przyzwoita wydajnosc. A za 9 mies. do zaoszczedzonych 300 zl dolozysz jeszcze 350 zl i bedziesz mial karte 2x wydajniesza. Szkoda forsy na radka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Co to za porównanie i co za temat :!: :? Może zaraz porównamy GF2MX z R9700Pro... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Tyle sie gada o przerabianiu Radk'ow.Co tu gadac...brac 9500 lub 9500Pro.Jak sie skonczy gwarancja,przerobic na 9700 :twisted: .Na tych kartach nie da sie stracic w rzaden sposob.O Ti4200 radze zapomniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 kiedy ten radek 9500pro bedzie w ofercie Gigabyte ?Już jest kosztuje 1450zł :lol: ! A karta sie niczym nie różni od innych kart , i tak wszystkie są BBA ! karta dostępna jest tu Ale to chyba pcprojekt dał taką chorą cene nie Gigabyte. ps.Pcprojekt ma chyba dobre układy z ATI dostępna jest u niech karta R9700pro z pamięciami 2,2ns (!!!) te pamięci powinny działać bez problemu przy 900MHz :lol: i na dodatek kosztuje tyle co zwykły R9700pro tylko 1650zł !!! Hehehehe, niezła ściema ! To nawet nie jest org. ATI. To zwykłe 9700Pro tylko ktoś z pamięci nie umie odczytać szybkości. To są zwykłe 2,8ns pamiątki... A za pudełko GigaByte chyba nikt nie zapłaci 1450 zeta skoro wszedzie ponizej 1000 9500Pro org. BB ATI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Hehehehe, niezła ściema ! To nawet nie jest org. ATI. To zwykłe 9700Pro tylko ktoś z pamięci nie umie odczytać szybkości. To są zwykłe 2,8ns pamiątki... A za pudełko GigaByte chyba nikt nie zapłaci 1450 zeta skoro wszedzie ponizej 1000 9500Pro org. BB ATI !Dobrze wiem że na tym są zwykłe pamięci BGA 2,8ns ja sie tylko z nich nabijałem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Widze she sie fajnie bawicie. To ja mam kolejne pytanie... Jakiego producenta najlepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Radka 9500 Pro (chodzi o stosunek wydajnosc/cena) no i brac 128mb czy wystarczy 64mb ? Piszcie co myslicie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 1.po co odgrzebujesz temat sprzed poł roku? ale moze to i lepiej niz zakładac nowy 2.nie ma radka 9500pro 64ddr -jest tylko 128 w dobrej cenie jest w siriusie fic9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No wlasnie tak tesh pomyslalem she nie warto nowego tematu zakladac 8) Pozatym to che pomoc qmplowi wybrac karte a on tutaj nie ma usera 8) To sypne jeszcze pare pytanek :wink: Co myslicie o: GigaCube ATI Radeon 9600Pro 128DDR AGPx8 TV/DVI HIS ATI Radeon 9600 128DDR TV/DVI BOX FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI FIC ATI Radeon 9500 128DDR TV/DVI Jakie sa najbardziej zauwazalne roznice pomiedzy tymi kartami ? Komp kumpla to Celina 1,2GHz + 384 SDRu i jakis badziewny ECS ;) ale nidlugo bedzie zmienial i karte zostawia. Dorzdzcie cos z gory dzieki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No wlasnie tak tesh pomyslalem she nie warto nowego tematu zakladac 8) Pozatym to che pomoc qmplowi wybrac karte a on tutaj nie ma usera 8) To sypne jeszcze pare pytanek :wink: Co myslicie o: GigaCube ATI Radeon 9600Pro 128DDR AGPx8 TV/DVI HIS ATI Radeon 9600 128DDR TV/DVI BOX FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI FIC ATI Radeon 9500 128DDR TV/DVI Jakie sa najbardziej zauwazalne roznice pomiedzy tymi kartami ? Komp kumpla to Celina 1,2GHz + 384 SDRu i jakis badziewny ECS ;) ale nidlugo bedzie zmienial i karte zostawia. Dorzdzcie cos z gory dzieki 8) Z tego brał bym fica 9500 pro bo 9600 to syf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ja tam widocznie jestem ślepy ja różnicy nie zauwazyłem ale trudno wkońcu dziś już sam jestem dziadkiem..........OT ja tam miałęm gf 2 mx 400 i jak przesiadłem się na to co w podpisie to zauważyłem rużnicę w ostrości czcionek w windzie a co dopiero taki radek 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No IMHO wszystko jasne RADEK i jeszcze raz RADEK!!! Zapomnialem dodac ze chodzi mi o FIC 128MB DDR PRO!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 OT nie śmiać się ale co to IMHO znaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 OT nie śmiać się ale co to IMHO znaczy Sory ale takiego malutkiego lolka mushe tu umiescic --> :lol: <-- A wiec IMHO = In My Home Opinion = Wedlug Mnie = Moim Zdaniem etc. :wink: PS. A dlaczego te Radki 9600 to taka hala ? Mozna wiedzieic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 imho to skrót od In My Humble Opinion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 OT nie śmiać się ale co to IMHO znaczy Sory ale takiego malutkiego lolka mushe tu umiescic --> :lol: <-- A wiec IMHO = In My Home Opinion = Wedlug Mnie = Moim Zdaniem etc. :wink: PS. A dlaczego te Radki 9600 to taka hala ? Mozna wiedzieic ? wiedziałem :oops: :oops: angielski znam ale takiego czegoś sie bym nie domyślił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 IMHO - in my HOME (???) opinion ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 OT nie śmiać się ale co to IMHO znaczy Nieważne co to znaczy. Ważne żebyś strzelał tym co drugi, najrzadziej co trzeci post. Dobrze jest też używać "LOL", można razem: "IMHO LOL" lub nawet "LOL IMHO" itp. Zdobędziesz wiecej szacunku na forum, od razu będzie widać, że światowy z ciebie gość, biegły w językach, nowoczesny i oczytany (w internecie), a nie jakiś burak, który zna tylko "OT". :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No dobra strzelilem tesh gafe :P ale znalem ten zwrot glownie ze slyszenia... wiec moim SKROMNYM zdaniem to i tak ma male znaczenie - spolszczenie bylo prawidlowe... to dowiem sie cos wiecej o tych radkach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Do Ti4600 też raczej nie powinien być porównywany , Ti 4600 kosztuje jakieś 30% więcej .Konkurentem dla R9500pro jest Ti4800SE . wow chyba w GF sie zbytnio nie orientujesz zreszta widac z podpisu 4800SE to stare 4200 tylko z dodanym AGPx8 :lol: jak juz chciales napisac to 4800 bez SE to wtedy jest to 4600 ale z AGPx8 i tutaj duzej roznicy tez nie zauwazysz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 4800SE to 4400+ AGP 8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 4800SE to 4400+ AGP 8x przyznaje sie do bledu :D przejezyczylem sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No niezly jest ten Gigabyte :D Ja na szczescie mojego Herca na Allegro wylowilem za 830zl :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Teraz najelepiej kupowac radka 9500@9700 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Teraz najelepiej kupowac radka 9500@9700 :) tak ?? hmmm pierwsze slysze :wink: tak pozatym zycze szczescia w wyborze dobrej "sztuki" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Teraz najelepiej kupowac radka 9500@9700 :) tak ?? hmmm pierwsze slysze :wink: tak pozatym zycze szczescia w wyborze dobrej "sztuki" :) kupujesz 9500 128MB 256bit - odblokowojesz 4 potoki renderujace i masz 9700 najlepiej sprawdzic przed zakupem czy niema szachownicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Teraz najelepiej kupowac radka 9500@9700 :) tak ?? hmmm pierwsze slysze :wink: tak pozatym zycze szczescia w wyborze dobrej "sztuki" :) kupujesz 9500 128MB 256bit - odblokowojesz 4 potoki renderujace i masz 9700 najlepiej sprawdzic przed zakupem czy niema szachownicy chyba niezacykales o co mi chodzilo :D :wink: poprostu tego tyle na forum jest ze sie troche nasmiewalem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Radek lepszy, radek drozszy 2x.A riva tnt jest 70x tansza.Wedlug ciebie znaczy ze jest lepszym wyborem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nie będe się wplontywal w spory ideologiczne, ale nawet jako fan nv, przyznaje ze r9500 pro jest wydajniejszy i bardzie przyszłościowy. Chyba, że pomyslisz nad fx5600 ultra, ale pewnie zaraz mnie tu zlinczują fani ati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ale ja nie rozumie dalej nad czym wy tutaj tyle debatujecie 8) przeciez ti4200 to juz stara konstrukcja, ajk bierzecie 9500pro to wezcie fx 5600ultra cena podobna i tutaj mozecie porozmawiac o wydajnosci a nie bierzecie "dziadka do mlodzika" to jest jak dla mnie troche niezrozumiale to tak jakby rive do pierwszego GF na ddrach poruwnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 A ja dalej nic nie wiem :P Znaczy się wiem ale nie to co chcialem sie dowiedziec :wink: Piszcie konkrety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...