lifanek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 JUZ JEST :D:D ALE MACIE TAKI PROBLEM ZE NIE MOZECIE URUCHOMIC?? Tzn. ja naciskam launch, wyskakuje okienko tak jak przy innych grach, znika a potem juz nic sie nie dzieje.... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Genailny tytuł i pomysleć, że to stareński jak świat engine Unreala. Naprawdę miodzio, rozgrywka na wysokim poziomie dla prawdziwych koneserów WWII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Dla mnie konkurentem dla CoD2 jedynym godnym jest Commandos Strike Force a nie to cos,chociaz jak zobacze gre moge sie skromnie zdziwic,ale jesli to tylko multi to napewno Commandos ma miejsce 1,Cod 2 a ta gra 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 @hydro2 Nie tylko multi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 hydro2 każdy lubi coś innego, Ty może wolisz arcade a inni za to kochają realizm do bólu a walka z botami to raczej też arcade. Nie ma to jak potyczka z żywym przeciwnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Teraz zarzuce z innej beki.... zna ktos jakies polskie servery/funsity/clany i czy pifpaf ma zamiar wprowadzic do oferty RO?? Co do CoD2... to zniechecilem sie do tej gry jak zobaczylem pasek zycie w SP..... i nic mnie nie przekona zebym ja mial spowrotem na dysku. Wg mnie RO jest udanym tytulem, jako ze glownej roli nie odgrywaja juz amerykanie. Wkurza mnie ze w kazdej grze o IIWW sa amerykanie i ich "wielka Normandia" ktora w rzeczywistosci nie byla az tak wielka bitwa (bo byly wieksze rzeznie) i nie miala wiekszego znaczenia, i nie wiadomo z jakiego powodu US Army sobie ja tak chwali.... Edytowane 15 Marca 2006 przez lifanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Teraz zarzuce z innej beki.... zna ktos jakies polskie servery/funsity/clany i czy pifpaf ma zamiar wprowadzic do oferty RO?? Co do CoD2... to zniechecilem sie do tej gry jak zobaczylem pasek zycie w SP..... i nic mnie nie przekona zebym ja mial spowrotem na dysku. Wg mnie RO jest udanym tytulem, jako ze glownej roli nie odgrywaja juz amerykanie. Wkurza mnie ze w kazdej grze o IIWW sa amerykanie i ich "wielka Normandia" ktora w rzeczywistosci nie byla az tak wielka bitwa (bo byly wieksze rzeznie) i nie miala wiekszego znaczenia, i nie wiadomo z jakiego powodu US Army sobie ja tak chwali.... http://www.red.orchestra.pl/plug.php?e=serverinfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jak dla mnie gra jest świetny wypas i gdyby nie brak czasu napewno grałbym w to posieci mówie po graniu od kilku lat w COD i COD2 ta gra jest bardziej realistyczna. Chociaż ma dużo bugów ale z patchami to powoli przemija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jak dla mnie gra jest świetny wypas i gdyby nie brak czasu napewno grałbym w to posieci mówie po graniu od kilku lat w COD i COD2 ta gra jest bardziej realistyczna. Chociaż ma dużo bugów ale z patchami to powoli przemija.gdzie ja kupiles? niby ze sa informacje w necie ze jest za niespelna 30zl ale jakos w sklepach nie moge znalesc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Znaczy ze moge sobie wgrac steama i sciagnac na legalu i grac w to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tak, do 7 sierpnia. http://www.steampowered.com/index.php?area=roFreeWeekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Gra do kupienia w sieci Empik za 30 zł (2 dni temu byłem i sprawdzałem) Na steam pisze 25 $ więc raczej to jest promocja :) pozdro http://www.empik.com/showobject.jsp?object...ategory=4010200 Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Kupiłem pograłem trochę i powiem szczerze jak dla mnie za bardzo realne to wszystko co za tym idzie akcja raczej bardzo dynamiczna nie jest jednak wolę szybką akcję bardziej arcade, ale dla koneserów "symulacji" wojennych na pewno smaczny kąsek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Kocham tego typu gry, już nie mówiąc o śmiesznej cenie... jutro lece do Empiku :-D To się instaluje na konto STEAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tak na konto STEAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Na allegro gierka do kupienia poniżej trzech dyszek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Na allegro gierka do kupienia poniżej trzech dyszek. Tak samo jak we wszystkich sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nie każdy ma sklep pod domem / w mieście. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 W MM kosztuje 29 zł, ciekawi mnie skąd ta cena skoro za granicą gra kosztuje 25$ !!! , ale tylko się cieszyć za 100 zł na pewno bym jej nie kupił, a za 30 zł poszedłem do MM po Half Life Episode One wróciłem z RO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Gra ma imo chore wymagania. Na med/high (w przewadze med) zwalnia i to ostro, a sam framemate utrzymuje sie przez wiekszosc gry na niskim poziomie. Tak stwierdzam po trialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pograłem troszkę wiecej i gra naprawdę mnie wciągneła, szczególnie walki czołgów. Poznałem tez parę nowych map i ten realizm naprawdę z minusa stał się dla mnie plusem. Boje się tylko, że jak zacznie się cziterstwo to taki koleś z wallhackiem i aimbotem w tej grze będzie nie do wyjęcia :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 czy jest w tej grze dostępny tryb gry sp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie ma trybu singiel jest coś w rodzaju treningu pewnie gra się z botami,ale nie wiem bo nie odpalałem i nie mam zamiaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Gra ma imo chore wymagania. Na med/high (w przewadze med) zwalnia i to ostro, a sam framemate utrzymuje sie przez wiekszosc gry na niskim poziomie. Tak stwierdzam po trialu. Dokladnie, jakis nagle spadki fps w chwilach, gdy nie powinno ich byc, ogolnie chyba prezciazyli ten silnik i nie wyrabia. Ustawienie wszystkiego z max na min daje niewiele wiecej fps, troche dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Ten silnik tak ma (choc w hl2 lepiej chodzil) przyklad - Dark Messiah. qqrydza robil testy na low i high w niektorych miejsach i bylo tyle samo klatek czy o 2 wiecej dla low... // O lol, [;;;;;;. Heh true, nie wszstko co jest udostepniane przez steama ma source'a. Moj blad;] Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ale to jest silnik unreal tournamenta a nie source. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zwalnia Ci? o.0 mi chodzi płynnie (tzn. od 25 klatek w górę, i nie spada poniżej 25) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No to dla mnie to nie jest plynnie. Jak dostosuje opcja graficzne to mam tak ~50/60 fps, ale nie sa stabilne i nieraz spada od tak sobie o 50%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Wczoraj kupilem gre i wrazenia jak najbardziej pozytywne :D Srednio mam 25fps, czasem spada do 15 przy jakis duzych walkach i granatach dymnych ale gra sie dobrze, to nie jest q3 czy cs, gdzie im wiecej fps to lepiej. Na poczatku jak wlaczylem gre to myslalem, ze wywalilem 30 zl w bloto, ale po obczajeniu calego interfejsu gry gra sie coraz lepiej Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Pabliq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wczoraj kupilem gre i wrazenia jak najbardziej pozytywne :D Srednio mam 25fps, czasem spada do 15 przy jakis duzych walkach i granatach dymnych ale gra sie dobrze, to nie jest q3 czy cs, gdzie im wiecej fps to lepiej. Na poczatku jak wlaczylem gre to myslalem, ze wywalilem 30 zl w bloto, ale po obczajeniu calego interfejsu gry gra sie coraz lepiej 15 FPS eee stary tak się nie da grać! W MP minimum 35 FPS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...