adbok Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wczoraj kupilem gre i wrazenia jak najbardziej pozytywne :D Srednio mam 25fps, czasem spada do 15 przy jakis duzych walkach i granatach dymnych ale gra sie dobrze, to nie jest q3 czy cs, gdzie im wiecej fps to lepiej. Na poczatku jak wlaczylem gre to myslalem, ze wywalilem 30 zl w bloto, ale po obczajeniu calego interfejsu gry gra sie coraz lepiejna jakim sprzecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Co sie nie da :D Mowie, ze zwykle jest kolo ~25-30, a 15 fps to widzialem tylko na jednej mapie gdzie byla naprawde ostra nawalanka z granatami dymnymi, a gram w 1024x768 i wszystkie opcje w grze na maxa. Nie zauwazylem duzej roznicy w predkosci dzialania pomiedzy srednimi detalami, a wysokimi. Sprzet juz dosc stary: Athlon 1700, 512 ramu i radek 9600 mobility. Naprawde w tej grze jak w zadnej innej 20 fps nie przeszkadza mi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hmm ja mialem opcje medium/high i nie moglem grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jezeli na sprzecie z podpisu, to looknij na ta stronke http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=10701 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Cena kusi. Brać czy nie brać? Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Czy warto hmm wiesz jak dla mnie 30 zł to śmieszna cena jak za taką grę i uważam, że warto, ktoś inny Ci powie, że to kasa w błoto. Może tak +: +Realia II wojny światowej +Realizm jeśli chodzi o bronie i model strzelania +Realizm jeśli chodzi o czołgi +Dużo map +Dużo nowych bardzo dobrych map +Brak pasku życia, rany w nogi,głowę czy ręce +Poszczególne klasy muszą spełniać swoje zadania +Karabiny brzmią rewelacyjnie Na -: -Grafika ładne postacie, ale tekstury drzew i krzaków słabiutkie -Jak ktoś lubi Arcade to niech zapomni tutaj na niektórych mapach więcej czołgania niż biegania i beztroskiego strzelania -mało polskich serwerów Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 [PL]Festung-Breslau.pl&Red.Orchestra.pl&Aster.pl 212.76.32.54:7757 Praktycznie 24h server jest pełny więc nie narzekaj że nie ma gdzie grać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Gracie jeszcze w RO ? Może zagramy dzisiaj wieczorkiem ? :razz: [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 jest duzo obecnych graczy w PL (serwy) ?? bo kusi mnei ta gierka, niska cena ale jak sie okarze ze ebde musial sie alczyc z servami w zachdniej europie czy dalej to zonk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 jest duzo obecnych graczy w PL (serwy) ?? bo kusi mnei ta gierka, niska cena ale jak sie okarze ze ebde musial sie alczyc z servami w zachdniej europie czy dalej to zonk.. Jest b.dużo polskich graczy i serwery są prawie zawsze pełne tak więc jest z kim grać! :-P A gra powala grafiką i dźwiękiem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Jest b.dużo polskich graczy i serwery są prawie zawsze pełne tak więc jest z kim grać! :-P A gra powala grafiką i dźwiękiem ;). Grafiką i dźwiękiem? Jak dla mnie powala rozgrywką :wink: Może bym z wami pograł gdyby nie to, że jestem zajechany po wczoraj a do kolegi który ma oryginała za daleko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 I powala (doslownie) (za)duzym realizmem. Jednak wole szybko, milo i przyjemnie popykac w cod uo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak ktoś chce się dołączyć do gry to zapraszam na : 195.122.134.73:7757 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Otóż zapenw wiecie ze szykuje sie kolejny free weekend z RO ;]. Oto link: http://storefront.steampowered.com/v/index...fw_RedOrchestra I tutaj mam pytanie: ile MB zajmuje ro ? pytam bo chce sciagnać (preloaderem) wiec musze wiedzieć ile to czasu potrwa ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 @yuucOm Mi Red Orchestra zajmuje 2.07GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 U.. nie dobrze :/. Masz moze jakieś mody sciagniete czy mapy ? Jak tyle zajmuje surowa to chyba nie bede sciagał :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) optymilizacja silnika bije chyba wszystko co wyszlo do tej pory lacznie z call of juarez i gothic3.... na sprzecie z podpisu na 1280x960 i medium (jest jeszcze high i highest) na polowie map , glownei tych duzych pzreznaczonych dla czolgow mam po 10-20fps... chybaze patrze w jakas sciane....kompletny zal... co do gry to zdeka przypomina mi day of defeat 1 rzeka w tej grze wyglada koszmarnie, plywajacy budyn w rowie....jedynei chyba na mapie danzig/gdansk wyglada fajnie. czolg moze sie o niemal wszystko zahaczyc i meic problem yz wyjechaniem. ja np zahaczylem i drewniany plot no i za chiny nie moglem nic zrobic.....do tego pewnei plot niby drewno na zewnatrz a wewnatrz beton ze zbrojeniem....szkoda ze nie da sie nic rozwalac no i jeszcze ejden wielk izal dotyczacy pojazdow: siedze na ogonie w malym opancerzony m pojezdzie i gonie taki duzy, do transportowania ludzi, doganilem go rzecz jasna i akurat wchodzi lw zakret to go lekko walnelem w bok no i sie przywrocil....taa jasne...rozumeim jakis samochodzik ale nei 10 ton zalestwa. no i dzwiek pojazdow ejst ledwo slsyzalny ...podobno w grze mial byc super dzwiek i itp ale sie zawiodlem, moze strzal broni jest niezly ale pojazdow NIE.... by za mna jechalo 10 Tigerow to bym nic nie slyszal.. co do realizmu : w 90% 1 strzal i jestes martwy, ustrzelenie kogos z daleka jest trudne ale nie niemozliwe, glupio ze jak masz karabin i nie masz go przy oku to masz klopot z zastrzeleniem osoby z 5m... odwzorowanie broni i pojazdow jest bardzo dobre. gra byla by calkiem niezla dla mnie ale kurde z tymi spadajacymi fps to juz przegiecie..... EDIT: literowki (nic nie pilem;p) PS. Czekam na gre podobna do tej jesli chodzi o realizm tylko ze 2x wiecej osob na servie (64) i kazdy only 1 zycie..to by byla walk o przetrwanie ;p Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Piles cos jak pisales tego posta? ;] Mnie gra nie przypadla do gustu, wymagania troche za duze (no ok, ale grafika nie jest najwyzszych lotow wiec tego wybaczyc nie mozna) no i nie spodobalo mi sie to ze obraz sie nie przybliza jak przykladamy bron do oka. Wiem ze to ma byc realistyczne ale ja nie moglem nikogo wypatrzec, a przestrzenie sa tutaj bardzo duze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ja byc gornik i dokopac sie do tego tematu .... :D Jest sens kupowac ta gre obecnie ? sa jeszcze jakies polskie serwery ? Gra w to ktos wogole ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja byc gornik i dokopac sie do tego tematu .... :D Jest sens kupowac ta gre obecnie ? sa jeszcze jakies polskie serwery ? Gra w to ktos wogole ? Pozdrawiam ponawiam, grywa ktoś w PL, na świecie? zebym sie nie naciał i gry z pustymi serwerami nie kupił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 @ma1y Polecam strone: Tutaj Ciekawostki ze świata RO + forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 @ma1y Polecam strone: Tutaj Ciekawostki ze świata RO + forum. dzieki ;) czyli zyje. nabyć trzeba, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 heheh a ja czekałem kiedyś cały dzień na serwerach w RO i nikogo nie było - ale mówię tu o RO jako mod do UT2004, i nie wiem co wy gadacie, że coś zwalnia jak to chodzi cacy (przynajmniej jako mod dla ut2k4) na moim sprzęcie nawet ;) gierka fajna ale jakaś taka nie ten - mało dynamiczna, ale może mój Steam ją wkróte zaabsorbuje, bo w wersję taką 'odczepioną' od ut2004 nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 heheh a ja czekałem kiedyś cały dzień na serwerach w RO i nikogo nie było - ale mówię tu o RO jako mod do UT2004, i nie wiem co wy gadacie, że coś zwalnia jak to chodzi cacy (przynajmniej jako mod dla ut2k4) na moim sprzęcie nawet ;) gierka fajna ale jakaś taka nie ten - mało dynamiczna, ale może mój Steam ją wkróte zaabsorbuje, bo w wersję taką 'odczepioną' od ut2004 nie grałem. Mod i samodzielna gra to dwa rozne swiaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Hmm... trochę przespałem temat, ale przez Steama można obczaić gierkę za free do jutra 1:00pm PST. Przez nockę się ściągnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 ściągnąłem Steam'em parę dni temu i muszę przyznać, że mi się nie podoba. dobrze, że tego nie kupiłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Właśnie wylazł nowy rewelacyjny mod do RO - "Darkest Hour". Całość do pobrania za free ze steam. Strona projektu - http://www.darkesthourgame.com/ STEAM - http://store.steampowered.com/app/1280 Naprawdę mocna pozycja. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 a grales juz? musze instalowac i sciagac a jak sie okaze ze to crap to sie zezloszcze :P a grales juz? musze instalowac i sciagac a jak sie okaze ze to crap to sie zezloszcze :P dlatego chcialbym uslyszec opinie juz grajacych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Wrzuć jakieś screeny. Dwa lata nie widziałem RO w akcji mam na Steamie, ale nie ściągnąłem. Poprawili optymalizację, czy dalej chodzi jak chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Również prosiłbym o screeny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...