Slayer Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Jak wyżej. Nie mam pojęcia, jak się dobrać do tych notebooków, a chodzi mi o wymianę baterii w przypadku Acera, a w Toshibie chcę przeczyścić wiatrak. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Bateria jest dostepna od zewnatrz, bez rozkrecania, zazwyczaj w Acerach z tylu. O Toshibie sie nie wypowiem, bo blizszych kontaktow z zadna nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Chodzi mi o wymianę bateryjki podtrzymującej napięcie-bo w biosie zegarek rpzestał działać- stoji w miejscu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=87727&page=2 zobacz tu moze cos znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...