Mahir Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam ! W zasadzie to dużo więcej niż w temacie nie napisze bo to jest jedyny objaw jaki mam po wgraniu na - Ge 6600 128 RAM od Asusa na AGP - biosa (asus69_14v_oryginal.rom). Zasłyszałem coś że na tym biosie nie działa DVI, ale mój LCD jest podłaczany na D-SUB więc wydaje mi się że problemu nie powinno być, tymbardziej że podłączałem też CRT i efekt ten sam. Ma ktoś pomysł co dalej.... ? Pozdrawiam Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 A zgrałeś oryginalnego biosa? Masz go na dyskietce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahir Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mam go, ale jak mam czarny ekran to nie bardzo widze mozliwosc wgrania go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Musisz zaopatrzyć się w kartę graficzną na PCI- wkładaz ją w wolne gniazdo PCI podpinasz pod nią kabel monitora. Wtedy startujesz system, zgrywasz co potrzeba na dyskietkę z flashem i flasciach!esz kartę AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahir Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Udalo mi sie wgrać inny bios dzieki twojej metodzie :) Wielkie dzieki. Na nowym poście postawiłem kolejny problem który mi się pojawił, może znów Ci się uda go rozwiązać :) Pzdr Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Biosa można też wgrać "na ślepo" ale nie polecam tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Chce zmodyfikowac bios nVidia Flash Editorem. Mam GF 4Ti. Niestety stacja dyskietek padła... Czy można zflashować bios z pendrive? (mam dwa:)) Wiem też, że trzeba wgrać tam jakieś pliki, które zflasciach!ą bios z powrotem. Jak to zrobić? (może być link do tematu) Trzeba zdaje się zrobić plik autoexec.bat i coś w nim wpisać... Po prostu potrzebuję 100% pewności... Edytowane 14 Marca 2006 przez BArt_X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...