Yeti 666 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 BIOS Type AMI® BIOS Release Date 2002/11/19 Version 02/10/29 File Size 244 KB Special Note This BIOS is for both of with/without LAN due to BIOS can auto detect LAN Release Note 1. Fixed CMOS can't be saved issue and support high speed CPU 2. by TSD requested Może teraz za Lamie ale co to jest TSD ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Może nazwa jakiejś firmy albo cusik w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ee bi wkasbue ci to jest? yeti siema mamy podobny sprzecior ? na ile wykreciles ? swojego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ee bi wkasbue ci to jest? yeti siema mamy podobny sprzecior ? na ile wykreciles ? swojego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jesli pytasz ile podkręciłem to nic bo przy tej grafice to i tak nie warte zachodu ( to nie znaczy że nie podręcałem karty) a w 3D Marku2001 na def ma +/- 2800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 BIOS Type AMI® BIOS Release Date 2002/11/19 Version 02/10/29 File Size 244 KB Special Note This BIOS is for both of with/without LAN due to BIOS can auto detect LAN Release Note 1. Fixed CMOS can't be saved issue and support high speed CPU 2. by TSD requested Może teraz za Lamie ale co to jest TSD ???? J pojecia nie mam co to jest TSD ale tego biosa mam wgranego i chodzi bez problemoof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 No to że smiga to wiem mam już Cheepo na tym Biosie ale zrzera mnie ciekawość co to robi to TSD ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 No to że smiga to wiem mam już Cheepo na tym Biosie ale zrzera mnie ciekawość co to robi to TSD ??skad sciagnoles tego cheeapobiosa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Cheepo mam z http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultim...c&f=27&t=003724 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Cheepo mam zhttp://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=27&t=003724a podal bys mi jeszcze linka do programu flasciach!acego bo za holercie nie moge tam znalezc a wiem ze kiedys byl jakis specjalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 uzywam cheepobios hb1129.zip http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5ab.../cheepobios.htm a programu do flashowania uzylem z oficjalnej strony ftp://ftp.ecs.com.tw/bios/flash/aminf335.exe zreszta taki link jest podany na stronie cheepoman'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 uzywam cheepobios hb1129.zip http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5ab.../cheepobios.htm a programu do flashowania uzylem z oficjalnej strony ftp://ftp.ecs.com.tw/bios/flash/aminf335.exe zreszta taki link jest podany na stronie cheepoman'a :) wiem wkoncu wziolem ten z ECS'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 NIe wiem o jaki specjalny program Ci chodzi przecie tam nie trzeba nie wiadomo czego żeby tylko działał Ja używam normalnego ze strony ECS. Miałem kiedyś jakiś inny ale jakoś do mnie nie przemawial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Da się zmienić napięcia na tym ECS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 I tak i nie tzn. na płycie się nie da ale da się na CPU. pdrobny ile ci ten sprzet wyciąga w 3D Marku 2001SE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 I tak i nie tzn. na płycie się nie da ale da się na CPU. pdrobny ile ci ten sprzet wyciąga w 3D Marku 2001SE ?? nie pamiętam sprawdze i odpisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...