Skocz do zawartości
e!Gr00bY

Gdzie "bej" w Warszawie tanio?

Rekomendowane odpowiedzi

koniec tygodnia to troche krotko, ale z doswiadczenia swojego i nie tylko wiem ze jak sie pochodzi na wgk i jest sie upierdliwym co tydzien pytajac sie: "czy macie moze to i to" to to sie w koncu pojawia zeby niewiedomo czym to bylo (chyba nie zamieszalem za bardzo?), tak bylo z kartami dzw., niektorymi modemami, jakimis mobo itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koniec tygodnia to troche krotko, ale z doswiadczenia swojego i nie tylko wiem ze jak sie pochodzi na wgk i jest sie upierdliwym co tydzien pytajac sie: "czy macie moze to i to" to to sie w koncu pojawia zeby niewiedomo czym to bylo (chyba nie zamieszalem za bardzo?), tak bylo z kartami dzw., niektorymi modemami, jakimis mobo itp.

Taaaaaaaaaaaaa :?:

a ja kilka razy pytalem o wentylatory Papst, Panaflo itp i jakos od marca takich nie widze na WGK - najlepsze byly reakcje niektorych "handlazyn" pytali czy chodzi mi o wentylator do AMD czy do PIV :lol: (jeszcze raz utwierdzilo mnie to w przekonaniu ze poziom ich wiedzy n/t sprzedawanego towaru jest zenujacy) :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takze na tym forum zdazaja sie "ludzie" nieuznajace opcji szukaj lub zadajace po raz 100 to samo pytanie - nie oznacza to bynajmniej ze forum jest do [gluteus maximus], mialem doswiadczenia z wgk jakie mialem i taka mam opinie ... poruszajac sie po wgk kilka lat ma sie juz (a przynajmniej powinno sie miec) rozeznanie do kogo isc z dana sprawa a do kogo nawet nie warto zagladac. w sprawie Granite-Bay'a zapytam jakie sa szanse i za ile ale dopiero w sobote (wgk)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...