Skocz do zawartości
zagorakis

Jaka Karta Graficzna Za 250 - 300 Zł. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Posiadam obecnie już bardzo wysłużoną Rive TNT2 Pro, która nie bardzo pasuje do reszty (m. in. Athlon 2,4 GHz i 1 GB RAM'u), więc chciałbym zakupić coś nowego. Jednak pod koniec roku chcę wymienić podzespoły i przejść na PCI - Express, więc nie chcę teraz inwestować w jakąś super kartę pod AGP, żeby później nie stracić dużo siana na jej odsprzedaży. Dlatego chciałbym prosić Was o pomoc, o radę jaką kartę graficzną pod AGP do 250, ewentualnie 300 zł. najlepiej zakupić (nie jestem jakimś zagorzałym fanem jednej z firm, więc obojętne mi to, czy będzie to ATI, czy Nvidia)?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że do 250zł Radeona 9500PRO zobacz tego - 230zł.

Jednak ten z firmy Saphire będzi trochę lepszy a kosztuje 249zł ---> bierz tego, lub jeżeli chcesz wydać troszeczkę więcej tego Radeona 9700 8 potoków 128MB/256BIT za 319zł. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szyna 128 bit ,wiec zakup nieopłacalny.

Kurcze, pomieszało mi się :mur: :mur:. Nie ten link. Za długo już sedzę przed kompem i mi się myli ;) sorki

EDIT:

Miał być ten za 299zł, minus używany, ale mieści się w granicy do 300zł ;)

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi