Skocz do zawartości
Fisher

Mala Rozbudowa :p

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam 300zł (nie moge nic dolozyc i wolalbym zeby nawet troszke zostalo i zebym sie z przesylka zmiescil :P) i potrzebuje rozbudowac troszke swojego kompa ( confing jak w sygnaturce)

Potrzebuje procka i płyty glownej.

Procek cos okolo 1.2 moze nawet P4 i plyta na ktorej dobrze podkrece tego procka, musi obslugiwac SDRAM i AGP zeby moja karta graficzna wlazla ;] (Glownie chodzi mi o gry :P)

Czekam na wasze propozycje. Z gory thx ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musi byc. Zalezy mi zebym mogl pograc do wakacji w jakies gierki, moze nawet nowe :P poszukam tego co zaproponowales ;] Da sie na niej dobrze podkrecic??

Edytowane przez Fisher15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Zawsze sie da coś ;] Ja swojego AXP 1600+ palomino ustawiłem na 142 i chodził jako 1700+, mam ten zestaw jeszcze, jak byś chciał moge opchnąć ;] Ale na poważnie, ściągniesz bios cheepo albo honey i możesz kręcić, w dziale faq masz temat o niej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Nie jestem pewien ale czy ten asrock ma sdr?? Jakoś nie wydaje mi sie ;] A w pierwszym poście masz napisane że musi mieć sdr ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT mode on:

To może ktoś chce Impet 300w :lol:

Jedyna wada to to, że mi trochę mobo "spuchło" na nim i przestało wykrywać hdd :lol: cena do uzgodnienia :Pew kto się umawia na zawody rzutem zasiłką w dal ? :)

OT mode off

K7S5A rzeczywyście dobre mobo, kolega na niej ciągnie i zero problemów (no może poza zjaraniem jego Razora Daimond Back poprzez USB ale to raczej wina jego starej zasiłki bo hdd też się dziwnie zachowywał, kupił na zapas(do nowego kompa odrazu) NeoTeca maximus 440w i null problem)

btw. @Fisher15:

I zaś zostanę sam z moim Procomp BVC3A :) czyż to nie wspaniały wynalazek ?? :P

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tia tu do wymiany jest wszystko ale przede wszystkim grafa 4 mx to nie jest to co tygryski lubią najbardziej, inaczej: niczego ci nie zatrzyma twój stary proc przy tej grafie raczej, miałem 4 mx miałem :/

a jeszcze takie pytanko jedno: w co grasz albo chciałbyś do wakacji pograć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm CoD przez siec , Age of empire 3, NFS U2 :D :D Ale cos mi sie wydaje ze przeczekam jeszcze z miesiac i kupie se nowego kompa. A jesli nie to wezme se od grzecha tego athlona. Co do mx 4 moj kolo go ma i nfs mw mo chodzi. A co do Procomp BVC3A to nawet fajny sprzecik chyba sie ze zworkami pobawie i wzuce se 900mhz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radze Ci poczekać i dozbierać na nowy(nie ma co rzeźbić w gu...e).

Polecam semprona3000+ asrocka 939dual +512ddr =~730zł

płyta asrocka posiada agp i pcie więc narazie bedziesz mógł urzywać tego mxa a z czasem wymienisz na coś lepszego na pcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi