Fisher Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam! Mam 300zł (nie moge nic dolozyc i wolalbym zeby nawet troszke zostalo i zebym sie z przesylka zmiescil :P) i potrzebuje rozbudowac troszke swojego kompa ( confing jak w sygnaturce) Potrzebuje procka i płyty glownej. Procek cos okolo 1.2 moze nawet P4 i plyta na ktorej dobrze podkrece tego procka, musi obslugiwac SDRAM i AGP zeby moja karta graficzna wlazla ;] (Glownie chodzi mi o gry :P) Czekam na wasze propozycje. Z gory thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Skoro płyta główna musi być na sdramy to zerknij ten zestaw z P4 1.9GHz i płytą DFI tutaj. Szkoda, że ma AGP 4x. Jak znajdę coś fajniejszego ta napiszę.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dzieki! czekam na dalsze propozycje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Musi być intel?? Jeżeli nie to ecs k7s5a-legenda ;] i jakiś axp na 133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Nie musi byc. Zalezy mi zebym mogl pograc do wakacji w jakies gierki, moze nawet nowe :P poszukam tego co zaproponowales ;] Da sie na niej dobrze podkrecic?? Edytowane 28 Lutego 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Zawsze sie da coś ;] Ja swojego AXP 1600+ palomino ustawiłem na 142 i chodził jako 1700+, mam ten zestaw jeszcze, jak byś chciał moge opchnąć ;] Ale na poważnie, ściągniesz bios cheepo albo honey i możesz kręcić, w dziale faq masz temat o niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tak samo ja swojego asrocka moge Ci sprzedać, bo nowa płytka już w drodze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Nie jestem pewien ale czy ten asrock ma sdr?? Jakoś nie wydaje mi sie ;] A w pierwszym poście masz napisane że musi mieć sdr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Aha zapomniałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Grzechu a ile bys chcial za ta plytke i procesor?? Moglibysmy sie dogadac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tak dodam od siebie ze na gf4 mx duzo nowych gier nawet sie nie odpali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 FISHER Ja mam ECS k7S5A pro rev 5,0 .. :wink: puszcze Ci ja za 80 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dzieki ale juz kupuje od Grzecha ta plyte z athlonem xp 1600+ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 handel sie kreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Tweak! konkurencja dla allegro :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) OT mode on: To może ktoś chce Impet 300w :lol: Jedyna wada to to, że mi trochę mobo "spuchło" na nim i przestało wykrywać hdd :lol: cena do uzgodnienia :Pew kto się umawia na zawody rzutem zasiłką w dal ? :) OT mode off K7S5A rzeczywyście dobre mobo, kolega na niej ciągnie i zero problemów (no może poza zjaraniem jego Razora Daimond Back poprzez USB ale to raczej wina jego starej zasiłki bo hdd też się dziwnie zachowywał, kupił na zapas(do nowego kompa odrazu) NeoTeca maximus 440w i null problem) btw. @Fisher15: I zaś zostanę sam z moim Procomp BVC3A :) czyż to nie wspaniały wynalazek ?? :P Edytowane 1 Marca 2006 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tia tu do wymiany jest wszystko ale przede wszystkim grafa 4 mx to nie jest to co tygryski lubią najbardziej, inaczej: niczego ci nie zatrzyma twój stary proc przy tej grafie raczej, miałem 4 mx miałem :/ a jeszcze takie pytanko jedno: w co grasz albo chciałbyś do wakacji pograć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Hmm CoD przez siec , Age of empire 3, NFS U2 :D :D Ale cos mi sie wydaje ze przeczekam jeszcze z miesiac i kupie se nowego kompa. A jesli nie to wezme se od grzecha tego athlona. Co do mx 4 moj kolo go ma i nfs mw mo chodzi. A co do Procomp BVC3A to nawet fajny sprzecik chyba sie ze zworkami pobawie i wzuce se 900mhz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Radze Ci poczekać i dozbierać na nowy(nie ma co rzeźbić w gu...e). Polecam semprona3000+ asrocka 939dual +512ddr =~730zł płyta asrocka posiada agp i pcie więc narazie bedziesz mógł urzywać tego mxa a z czasem wymienisz na coś lepszego na pcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...