Shenlong Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 witam, problem polega na tym ze jezeli mam podlaczone sluchawki + mikrofon to nie dziala mikrofon, ale jezeli odlacze sluchawki i zostanie sam mic to dziala. K. dzwiekowa to AC97, i mam pytanie jczy oplaca sie kupic SB Live 5.1 za 40zl i czy bedzie odczuwalna roznica ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 to zleży od sprzętu jakiego urzywasz ja bym prawdopodobie kupił 40 zł to nie dłużo a dźwiek przestrzyny no przynajmniej możliwość podłączenia głośników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 a jak narazie rozwiazac ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...