anx239 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam. Pilnie poszukuję (odkupię oczywiście) wentylatora wraz z zapinkami do karty graficznej GALAXY GeForce 6600GE AGP. Mogą być nawet SAME ZAPINKI. Już piszę o co biega. Otóż jestem posiadaczem ww karty graficznej. W trakcie użytkowania (aż jeden dzień) karta wyzioneła ducha. Kartę oczywiście wysłałem do serwisu - ja mieszkam we Wrocławiu a serwis jest w Warszawie. W drodze pewnie ktoś na poczcie polskiej rzucał paczką i urwał się w przesyłce wentylator. W serwisie najpierw powiedzieli, że reklamacji nie mogą przyjąć ale później doszliśmy do ugody. To znaczy jak ja zorganizuję zapinki do karty to serwis uzna gwarancję. Może jakiś użytkownik naszego Forum będzie mógł udzielić mi pomocy? Jest nawet taka możliwość, że gdyby ktoś był tak miły i pożyczył mi same zapinki na kilka dni to także rozwiązałoby całkowicie sprawę. Rozpatrzą mi reklamację, oddadzą kartę a ja wyjmę zapinki i oddam prawowitemu właścicielowi. Oczywiście pokryję całkowicie koszty przesyłek i postawię piwo. Kontakt: anx239@op.pl P.S. proszę moderatora o nie przenoszenie/usuwanie mojego postu gdyż ważą się losy 529 zł (+ rózne koszty przesyłek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie wiem czy będzie ci pasowac to chłodzenie ale zajżyj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Widziałem już tą aukcję. Niestety wentylator w GALAXY 6600 GE AGP wygląda tak. Ten z Allegro jest od GALAXY 6600 GT - niestety jest inny :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jeżeli wysyłka jest na twój koszt to może zastanów się nad takim rozwiązaniem http://www.proline.pl/shop.php?kat=Ch%B3od...art+graficznych :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) jeżeli wysyłka jest na twój koszt to może zastanów się nad takim rozwiązaniem http://www.proline.pl/shop.php?kat=Ch%B3od...art+graficznych :razz: Niestety aby uzyskać naprawę gwarancyjną potrzebuję oryginalny wentylator :cry: Edytowane 27 Lutego 2006 przez anx239 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...