siwyyy Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Poszukuję zestawu bezprzewodowego, mysz i klawiatura, zestaw ten nie ma być do grania więc na dobrą sprawe rolka do netu wystarczy w myszce( przyciski dodatkowe niekoniecznie...) w klawiaturce kilka przycisków multimedialnych by się przydało(net, poczta, mój komputer itp)... Taki prosty podstawowy zestaw do 150zł co polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Wiem, ze odpowiedzi z cyklu "dozbieraj do..." sa irytujace, ale mysle, ze w tym przypadku warto http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=88871787 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam ten sam zestaw. Dałem za niego 199Zł w media markcie i jest super. Na klawiaturze się bardzo dobrze pisze. Myszka też jest super. Klawiatura jest zgrabna, nie za duża, a ma wszystkie bardzo dużo dodatkowych klawiszy. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a ja polecam zestaw Trust DS-3300X kosztował mnie niecałe 150zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...