djbodi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Szukam sterowników do tej myszki. Pobrałem sterowniki ze strony www.a4tech.com i normalnie 8888 nic nie wchodzi. moze ma ktoś taką myszkę i może załączyć mi sterowniki na serwerku lub na meila djbodi@o2.pl Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jesteś pewien, że właśnie te ściągnąłeś? http://www.a4tech.com/EN/download3.asp?ID=137 bo nie ma bata, muszą działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbodi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) WinXP(SP2) <---- pisze ze to są sterowniki do SP2 a ja jestem dopiero co po formacie kompa i mam sp1 narazie aktualizuje kompa jeśli bede mniał sp2 i też będzie sie mi tak działo to sie odezwe. Te sterowniki sciągałem na 100%. edit no i mam sp2 i nic nie pomogło sam nie wiem co już się dzieje jedyna nadzieja to taka że ktoś posiada ową myszkę i zapoda mi sterowniki. Edytowane 27 Lutego 2006 przez djbodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...