ULTBC1 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam. Mam taki problem.Po czyszczeniu kompa z kurzu, komputer uruchamia sie ale po ok 1 minucie sie wyłacza.Płyta główna wygląda dobrze,kondensatory wporządku i inne scalaki.Myślałem że to zasilacz wiec pożyczyłem od kolegi sprawny ale komputer dalej uruchamiał sie tylko na minutę.Procesor też wymieniłem na inny i to samo.Podejrzewam płyte gł. ale nie ma żadnych fizycznych dowodów uszkodzenia. Co mogło sie stać i co jest przyczyną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Windows sie odpala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULTBC1 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie odpala sie windows ponieważ komputer jak sie włączy to nawet biosa nie widać!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Hmm Bios daje jakiej sygnaly dzwiekowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULTBC1 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 nie nic nie piszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Moze sproboj zresetowac bios? Wyciagnij bateryjke na jakies 15min + ustaw zworki na clear cmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULTBC1 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Komputer nie był podkręcany.To nie jest ten co w sygnaturce. Konfig: duron 1300 na ecs k7s5a pro z sdram 128mb i gf2mx na zasilaczu feel 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Spróbuj go rozkręcić i jeszcze raz skręcić, może jakieś zwarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Jak i co czyściłeś?? Jeżeli nic się nie wyświetla to może coś nie tak z monitorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 a chłodzenie na procka dobrze założone ? procek przesmarowany pastą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...