Mysterio Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam, firma jak narazie mało popularna w Polsce ;] ale jadł już ktoś od nich? Jeśli tak to jakie wrażenia względem kfc i tych innych fast foodów :> Na moje są całkiem ok ;] ale w Polsce jak narazie tylko 3 oddziały ja pracuję w ich placówce w UK. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 W Krakowie byl oddzial na ul Dominikanskiej ale niestety zostal zlikwidowany. Nawet nie zdazylem ich tam odwiedzic. Najadlem sie za to sub'ow za darmo w USA ;) Jak dla mnie - smaczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Subway'a to ja szamałem już kilka lat temu w jednym z centrów handlowych. Kanapki bardzo dobre, sosy świetne, ogólnie OK. W Wawie w Alejach Jerozolimskich jest jeden, w którym jadam praktycznie codziennie i jeszcze nic mi się nie wyrosło ;) Polecam! :) Edytowane 27 Lutego 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) codziennie jezdze do subway'u w czasie lunchu w szkole i dla mnie spoko to jest. kiedys szalalem za cheese steak, pozniej za chicken teryaki a teraz ostatnio tuna classic mi smakuje :D. najlepszy fast food imo. Edytowane 27 Lutego 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Heheh ja nie miałem okazji probować, bo nie słyszałem o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 chodzę często nawet przedwczoraj byłem. Kanapki bardzo dobre ale cena to nieporozumienie . Za pół kanapki 8zł za cała 15 to za dużo za kanapke według mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Subway - probowalem, maja dobre jedzonko, ale niestety w Polsce Subway'a nie spotkalem - rowniez jadlem w Usa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 chodzę często nawet przedwczoraj byłem. Kanapki bardzo dobre ale cena to nieporozumienie . Za pół kanapki 8zł za cała 15 to za dużo za kanapke według mnie no to faktycznie lepiej juz we wlasnym zakresie cos zrobic. Z tego co pamietam to cala kanapka 12 cali ;) kosztowala kolo $4-$5. Ceny jak u nas :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...