Adamek86 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 witam mam taki problem: jak załączyłem dzis kompa, wentylator cały czas chodzi. Reset też nic nie daje. Co to może być ? Dmucha zimnym powietrzem, ściągnąłem aide, ale może ktoś powiedzieć jak w sprawdzić tym programem temp procka ? dzieki za info aha komp to Asus A6LB003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 witam mam taki problem: jak załączyłem dzis kompa, wentylator cały czas chodzi. Reset też nic nie daje. Co to może być ? Dmucha zimnym powietrzem, ściągnąłem aide, ale może ktoś powiedzieć jak w sprawdzić tym programem temp procka ? dzieki za info aha komp to Asus A6LB003 Nie masz przypadkiem gdzieś w BIOS-ie albo w aplikacji do sterowania "wydajnością" lapka (jasność, procesor, czasy wyłaczeń dysku, systemu itp - o ile takową aplikację posiadasz) opcji "fan always enabled" ?? Jezeli masz taką opcję i jest zaznaczona- wystarczy odznaczyć :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...