Dylek19 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Bo mojego semprona 2500+ wykrywa jako AMD Engneering Sample xx i troche go to oslabia bo wyniki w pc marku mam na poziomie mojego bylego athlona xp 1700+!!!! a do tego jest problem z ramami !!!mialem 2X512 400mhz ale musialem jedna kosc wymienic na 256 266mhz bo mi sie windows nie chcial zainstalowac!!!prosze o pomoc!!!a wlasciwie to blagam o pomoc :mur: lordSz@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Bo mojego semprona 2500+ wykrywa jako AMD Engneering Sample xx i troche go to oslabia bo wyniki w pc marku mam na poziomie mojego bylego athlona xp 1700+!!!! a do tego jest problem z ramami !!!mialem 2X512 400mhz ale musialem jedna kosc wymienic na 256 266mhz bo mi sie windows nie chcial zainstalowac!!!prosze o pomoc!!!a wlasciwie to blagam o pomoc :mur: lordSz@wp.pl A szanowny pan odwiedzal www.asus.com.tw ? I drugie pytanie czy dasz rade sam wgrac ten bios jak juz na poczatku zadajesz pytania "skad go wziac" , sorry ze sie czepiam ale takie dzialanie moze szybko doprowadzic do padniecia MoBo i tyle bedzie zabawy... Edytowane 27 Lutego 2006 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek19 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 oczywiscie ze sprawdzalem !!I chyba raczej nie pytalbym sie o to z kad go wziac zanim nie przekopal internetu w poszukiwaniu go!!Sorry ale takie cos mne dobija !!nie mozna od razu zakladac ze ktos jest lamerem! A tego biosa jak nie bylo tak nie ma, ale dzieki za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 oczywiscie ze sprawdzalem !!I chyba raczej nie pytalbym sie o to z kad go wziac zanim nie przekopal internetu w poszukiwaniu go!!Sorry ale takie cos mne dobija !!nie mozna od razu zakladac ze ktos jest lamerem! A tego biosa jak nie bylo tak nie ma, ale dzieki za pomoc!! No i nie dziwie sie ze nie ma, bo takiej plyty nie ma ;) Musiales cos pomylic, zobacz dokladnie co jest napisane na MoBo , pewnie miedzy slotami PCI.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Asus K8n8x-LA ? czyli maksymalnie uproszczony OEM dla HP-Compaq? to po co szukasz BIOS'a na stronie producenta płyty, szukaj u dostawcy komputera :P ... od razu uprzedzam że obsługi Semprona nie ma i w najbliższym czasie nie będzie. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...22&locale=en_US http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...55&locale=en_US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...