adY_89 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mam problem . Chce podkrecic procka jak w temacie na tej plycie . Powiedzcie mi wszystko krok po kroku bo jestem zielony :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 kurna czlowieku jak mozes zadawac takie pytania?? trudo poszukac <_< <_< :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adY_89 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 no dobra ale ludzie ... ja to bym chcial krok po kroku normalnymi slowami a nie jezykiem technicznym jak juz mowilem nie posiadam zbyt duzej wiedzy co do takich rzeczy wiec przydalo by sie wytlumaczyc :D a jak jest cos takiego juz na forum to moglbym prosic o linka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 masz do dyspozycji całe forum, FAQ, obszerny poradnik o A64, czego chcieć więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 GA-K8nf-9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratuss Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 no dobra ale ludzie ... ja to bym chcial krok po kroku normalnymi slowami a nie jezykiem technicznym jak juz mowilem nie posiadam zbyt duzej wiedzy co do takich rzeczy wiec przydalo by sie wytlumaczyc :D a jak jest cos takiego juz na forum to moglbym prosic o linka ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1249410 Nizej jest jak podkrecic Athlona. Jak tego nie zrozumiesz to nie bierz sie za podkrecanie bo wyjdzie ci to na zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...