k2 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 HELP!!! Co oznacza jeden długi powtarzajacy sie sygnał z głośnika systemowego, monitor nie wstaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 U mnie grafa dead............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 U mnie grafa dead............. jeden długi to na pewno nie grafa, tak w ogóele to sparwdzalem na dwóch kartach apg i na jedenj PCI. To na pewno nie garfika. Wydaje mi sie ze to kontroler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja znam ten odgłos dobitnie po Creative Ti4400.... piiiiiiiiiiiiiiiiii.......piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... ehh dobijające :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 u mnie to oznaczało, że spalił się kontroler pamięci (na nowiutkiej GigaByte 7VAXP - miała 4 dni :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 u mnie to oznaczało, że spalił się kontroler pamięci (na nowiutkiej GigaByte 7VAXP - miała 4 dni :evil: ) i to by sie niestety zgadzalo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 niestety :evil: :evil: , ale teraz mam rev 1.1, zamiast 1.0 :D także jak płytka na gwarancji, to do serwisu, wymiana powinna być bezproblemowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja kiedys (daaawno temu) miałem chyba taki sygnał gdy siostra za mocno wepchneła jakiś kabelek od karty graficznej . efekt = powyginane blaszki od karty graficznej oraz czarny ekran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 aha, jeszcze jedno, taki pisk jest tylko na BIOS'ie Award'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 AWARD BIOS 1 krótki wszystko OK, jedziemy dalej 1 długi błąd pamięci 1 długi, 2 krótkie błąd parzystości RAM 1 długi 2 krótkie błąd karty graficznej ciągły dźwięk błąd pamięci RAM lub karty graficznej AMI BIOS Ten to lubi piski :-) 1 dźwięk błąd odświeżania RAM 2 błąd parzystości RAM 3 błąd w pierwszych 64kb RAM 4 błąd zegara systemowego 5 błąd procesora 6 błąd kontrolera klawiatury 7 błąd trybu wirtualnego procesora 8 błąd I/O pamięci karty graficznej 9 błąd sumy kontrolnej BIOS-u 10 błąd pamięci CMOS 11 błąd pamięci cache ciągly dźwięk błąd pamięci RAM lub pamięci karty graficznej Mam nadzieje,ze to wszystko wyjasni. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 AWARD BIOS 1 krótki wszystko OK, jedziemy dalej 1 długi błąd pamięci 1 długi, 2 krótkie błąd parzystości RAM 1 długi 2 krótkie błąd karty graficznej ciągły dźwięk błąd pamięci RAM lub karty graficznej AMI BIOS Ten to lubi piski :-) 1 dźwięk błąd odświeżania RAM 2 błąd parzystości RAM 3 błąd w pierwszych 64kb RAM 4 błąd zegara systemowego 5 błąd procesora 6 błąd kontrolera klawiatury 7 błąd trybu wirtualnego procesora 8 błąd I/O pamięci karty graficznej 9 błąd sumy kontrolnej BIOS-u 10 błąd pamięci CMOS 11 błąd pamięci cache ciągly dźwięk błąd pamięci RAM lub pamięci karty graficznej Mam nadzieje,ze to wszystko wyjasni. Pozdrawiam Tego szukalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 AWARD BIOS 1 krótki wszystko OK, jedziemy dalej 1 długi błąd pamięci 1 długi, 2 krótkie błąd parzystości RAM 1 długi 2 krótkie błąd karty graficznej ciągły dźwięk błąd pamięci RAM lub karty graficznej AMI BIOS Ten to lubi piski :-) 1 dźwięk błąd odświeżania RAM 2 błąd parzystości RAM 3 błąd w pierwszych 64kb RAM 4 błąd zegara systemowego 5 błąd procesora 6 błąd kontrolera klawiatury 7 błąd trybu wirtualnego procesora 8 błąd I/O pamięci karty graficznej 9 błąd sumy kontrolnej BIOS-u 10 błąd pamięci CMOS 11 błąd pamięci cache ciągly dźwięk błąd pamięci RAM lub pamięci karty graficznej Mam nadzieje,ze to wszystko wyjasni. Pozdrawiam ja bym to rzucil na FAQ. kazdy tego szuka pare razy w roku, a ten temat za dwa miechy bedzie nie do odszukania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 dokladnie tak !!! (jak wyzej), z malym zastrzezeniem: "1 długi, 2 krótkie błąd parzystości RAM 1 długi 2 krótkie błąd karty graficznej " czy tak jest naprawde bo jesli mnie wzrok nie myli to chyba takie same "sygnaly", a dotycza czegos zupelnie innego ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Bo maja takie same.. Zaraz to zapodam do faq. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jak dla mnie to problem z pamięcią lub zasilaczem. Czy po oddaniu pisku,po kilkunastu sekundach, komp Ci się sam wyłącza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...