kukaszr Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam! Mam problem! Mianowicie dostałem od siostry wieże 5.0 2 duże basowe, centralny i 2 satelity i jedna z nich pierdzi przy wyższych dźwiękach... Próbowałem wszystkich ustawień w winampie i media playerze. Poleci ktoś jakiś profesjonalny program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 A może coś z nim nie tak ? Sprawdzałeś go jakoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukaszr Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 kable są dobrze podłączone. głośnik też jest sprawny bo podmieniałem kabelki... jedynie może coś być przy tych pinach... ;/ ale przy niskich głośnościach wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mozesz dokładnie napisać co to za wierza i głośnik a najlepiej jakbyś porobil foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...