Jump to content
Guest krzysiekp89

Polska Piłka Nozna

Recommended Posts

Witam ! :)

Forum jest po to,aby wymienić sie uwagami na temat gry polskiej reprezentacji, składu i itd.

Ke :?: :blink:

Forum jest o podkręcaniu sprzętu PC, tak na mój gust - nie wiem, może się mylę. :twisted2:

Chodziło Ci chyba o to, aby uwagi i dyskusje o polskiej piłce nożnej trafiły do tematu, który założyłeś, co :?: :wink:

Guest krzysiekp89

Ke :?: :blink:

Forum jest o podkręcaniu sprzętu PC, tak na mój gust - nie wiem, może się mylę. :twisted2:

Chodziło Ci chyba o to, aby uwagi i dyskusje o polskiej piłce nożnej trafiły do tematu, który założyłeś, co :?: :wink:

Tak o to mi chodzilo. Po prostu zle skonstruowalem zdanie :oops:

Bez urazy, ale IMO link trochę nietrafiony. Temat poświęcony jest tylko piłce ligowej, natomiast ten temat jest jakby nieco szerszy. :-P

Nic nie stoi na przeszkodzie, aby je polaczyc. ;] O gale bylo juz kilka ladnych tematow.

Guest krzysiekp89

Ostatnie wyniki meczów towarzyskich są dla USA korzystne, ale takie zespły jak Norwegia nie są dobrym wyznacznikiem formy <_<

Polska - rezerwy Kaiserslautern 3 : 1

Bramki : RASIAK(!) 8

Niedzielan 20

Koenig 37

Kosowski 89

Edited by krzysiekp89

Guest krzysiekp89

Polacy mogą wygrać z USA, ale moga tez przegrac, gdyz nie wiadomo na co stac Polske w tej chwili, a jeszcze wieksza niewiadoma jest postawa USA. Ale licze bardzo na zwyciestwo :D

Guest Briareos

Ostatnie mecze towarzyskie USA to... Kahem, kahem... USA grało z rezerwami Norwegii i... Nie pamiętam drugiej drużyny... Tak więc zobaczymy jutro... Chciałbym być dobrym prorokiem ;)

Polska piłka nożna to dno ;) Nic dodać, nic ująć :)

No ja sie osobiscie z tym nie zgadzam.

Jedynie co mnie boli to ogladajac mecze nasze reprezentacji, odnosze wrazenie jakby im sie nie chcialo grac... jakby to robili pod przymusem, byle jak byle szybko zlecialo te 90 min...

Mam nadzieje ze na MS wleja troszke serca w swoja gre...

Guest krzysiekp89

A o której jest dzisiaj mecz z USA??

Zaczyna się dokładnie o 20:07, bo tak sobie zażyczyli Amerykanie... Edited by krzysiekp89