Gość krzysiekp89 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam ! :) Forum jest po to,aby wymienić sie uwagami na temat gry polskiej reprezentacji, składu i itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam ! :) Forum jest po to,aby wymienić sie uwagami na temat gry polskiej reprezentacji, składu i itd. Ke :?: :blink: Forum jest o podkręcaniu sprzętu PC, tak na mój gust - nie wiem, może się mylę. :twisted2: Chodziło Ci chyba o to, aby uwagi i dyskusje o polskiej piłce nożnej trafiły do tematu, który założyłeś, co :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ke :?: :blink: Forum jest o podkręcaniu sprzętu PC, tak na mój gust - nie wiem, może się mylę. :twisted2: Chodziło Ci chyba o to, aby uwagi i dyskusje o polskiej piłce nożnej trafiły do tematu, który założyłeś, co :?: :wink: Tak o to mi chodzilo. Po prostu zle skonstruowalem zdanie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Polska piłka nożna to dno ;) Nic dodać, nic ująć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dokładnie, w odniesieniu do zasiłek, można ją porównać do Codeshita ; ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Codeshit to klasa sama w sobie :lol: Polska piłka nożna to bardziej niż Codeshit, to ultra Codeshit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=176860&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=176860&hl=Bez urazy, ale IMO link trochę nietrafiony. Temat poświęcony jest tylko piłce ligowej, natomiast ten temat jest jakby nieco szerszy. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jutro mecz z USA :D .Jak sądzicie w jakim skladzie powinny wyjsc nasze "orły"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Z Rasialdo na czele :P A tak serio mam nadzieje ze ujrzymy Smolarka i Zurawskiego w pelni formy, a mecz bedzie pasjonujacym widowsikiem. Edytowane 28 Lutego 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Bez urazy, ale IMO link trochę nietrafiony. Temat poświęcony jest tylko piłce ligowej, natomiast ten temat jest jakby nieco szerszy. :-P Nic nie stoi na przeszkodzie, aby je polaczyc. ;] O gale bylo juz kilka ladnych tematow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 cos czuje ze USA dam nam baty 3:1 przewiduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Akurat tu mysle, ze powinnismy dac radę, jakos U.S.A nawet mi sie z futbolem nie kojazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 moze Tobie sie nie kojarzy, ale widziales jak ostatnio graja? mozemy miec klopoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Ostatnie wyniki meczów towarzyskich są dla USA korzystne, ale takie zespły jak Norwegia nie są dobrym wyznacznikiem formy <_< Polska - rezerwy Kaiserslautern 3 : 1 Bramki : RASIAK(!) 8 Niedzielan 20 Koenig 37 Kosowski 89 Edytowane 28 Lutego 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ... mozemy miec klopoty...a z kim ich nie mielismy, chyba z Azerbejdżanem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ty piszesz "powinnismy", ja piszę "mozemy miec klopoty"... z iloma druzynami w przeszlosci "powinnismy wygrac"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Zawsze mam nadzieje na niespodzianke gdy gra Polska, tak i tu licze na to, ze pojedziemy z nimi tak jak w Korei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Polacy mogą wygrać z USA, ale moga tez przegrac, gdyz nie wiadomo na co stac Polske w tej chwili, a jeszcze wieksza niewiadoma jest postawa USA. Ale licze bardzo na zwyciestwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Mnie jakoś bardzo Polska piłka nie fascynuje ale gdy gra Reprezentacja to oglądam, jak zespoły grają np. w pucharze UEFA to tez nam kibicuje bo w końcu Polacy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ostatnie mecze towarzyskie USA to... Kahem, kahem... USA grało z rezerwami Norwegii i... Nie pamiętam drugiej drużyny... Tak więc zobaczymy jutro... Chciałbym być dobrym prorokiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Olimpijska wygrała z Hiszpanami ! :) - ooo z USA...obstawiam 2-1 dla nas...Zurawski i ...fanfary...Grzesiu "Boazerio" Rasiak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Rasialdinho i jego słynny zwód "na dwa kije" ? :D Z tego co wyczytałem, to grajkowie z dzisiejeszego meczu, nie grają z USA [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Polska piłka nożna to dno ;) Nic dodać, nic ująć :)No ja sie osobiscie z tym nie zgadzam. Jedynie co mnie boli to ogladajac mecze nasze reprezentacji, odnosze wrazenie jakby im sie nie chcialo grac... jakby to robili pod przymusem, byle jak byle szybko zlecialo te 90 min... Mam nadzieje ze na MS wleja troszke serca w swoja gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 A o której jest dzisiaj mecz z USA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 chyba 19:25, ale sprawdz bo nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 O 20:07, na onecie tak jest napisane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 sprawdzilem na telemagazyn.pl - widocznie maja jakies bledy albo drobne odstepstwa od prawdy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) A o której jest dzisiaj mecz z USA??Zaczyna się dokładnie o 20:07, bo tak sobie zażyczyli Amerykanie... Edytowane 1 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tak przy okazji ;) http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Grafika:Rasiak1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...