Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 XiAo_20 troche do kiepski (ale nie najgorszy) skład, Lewandowski powinnień sie znaleść i wyjść powinnien Wichniarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 wiesz co zamiast tego Wichniara biore Jelenia mhh Lewandowski do czego on do podawania napoi - jakos mnie nioprzekonuje ,na boisku wyglada jak wystraszony chlopok w spotkaniu z Niemcami napewno cos by odwalil makabrycznego ,ale niemowie nie niech sie stara moze cos z niego bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No każdy ma swoją opinie ;] Lewandowski zbiera dobre opinie w Rosji tylko trzeba dać mu odpowiednią pozycje, i jeszcze jedno, nie widziałem nigdzie Bąka, imo coś tam umie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Rasiak pojedzie bo jest jedynym wysokim napastnikiem niestety wedl. Janosika obecnie moglby byc taki skladzik na MS GK - Kowalewski DudeK/Boruc obrona RB - Zewlakow/Rzasa SW/CB - Klos/Baszczynski CB - Glowacki/JOP LB - Stolarczyk pomoc RW - Karwan/Kosowski CM/DM - Sobolewski/Mila CM/AM - Szymkowiak/M.Zajac LW - Krzynowek atak AM/CF - Ebi Smolarek/Piechna/Saganowski CF - Zurawski/Frankowski/Wichniarek [/quote GK - lepszy od Kowalewskiego jest Kuszczak (i gra) RB - Rząsa jest lewym obranca (!), a nie prawym. Na tej pozycji pewniakiem wydaje sie Baszczynski CB - Bak + Jop, ewentualnie Klos, Glowacki ma teraz kontuzje i nie trenuje. A zreszta pamietacie mecz z Anglia ? LB - Bez obrazy, ale Stolarczyk sie nie nadaje. Tutaj mamy prawdziwy klopot RW -Kosowski albo Smolarek, ale Smolarek bardziej sie przyda w ataku CM - tutaj bezsprzecznie dwojka : Sobolewski + Szymkowiak. Mila tez jest niezly, ale nie gra LW - Krzynowek. Bez watpliwosci CF - wydaje mi sie, ze w tym momencie jest trzech zawodnikow : Zurawski, Frankowski, Smolarek. Janas moze ustawic ich w roznych kinfiguracjach, ale wydaje mi sie, ze powinien grac z jednum wysunietym napatnikiem i z jednym TROCHE cofnietym. Ale Frankowski powinien grac role jokera, tak jak w eliminacjach Rasiak moze sie nam przydac TROSZECZKE z Niemcami, ale z Ekwadorem i Kostaryka nie. Nie ten styl gry Edytowane 4 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Dobrze ze to podkresliles TROSZECZKE !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Rzasa gra na tej i na tej stronie uniwersalny - rezerwa napad wysuniety Zuraw z tylu lekko Ebi zastepcy masz dalej podanych odpowiednio Franek - Piechna cz Sagan - Jelen a propo widzieliscie mecz Bayern VS Hamburg 1:2 dobre Kuszczak niema zadnych szans na mundial wiec niewiem poco wogle go brac pod rozwage a Kowalewski wyglada chociarz jak bramkarz sam na sam duzo pojedynkow wygra z pewnoscia SKALA a nie pajacyk typu Dudek co do Baka nielubie paralitykow na boisku wez Edytowane 4 Marca 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Co do porazki Bayernu to zadna niespodzianka, czeka ich ciezki mecz w LM, a Hamburg to nie chlopcy do bicia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) no nie. ktos tu napisal ze Legia wymeczyla zwycestwo. a sie spytam czy ogladales ten mecz? widziales jak Legia grala w 1 polowie i ile bylo okazji to ze nic nie wpadlo to byl cud! sam Janczyk nie strzelil 3 100% okazji. Legia ma teraz bez watpienia najlepsza lewa strone w lidze. wkoncu moglem na polskim boisku zobaczyc troche ladnej pilki a nie paru kopaczy co przewracaja sie o pilke. ale moze byc tak ze te drewniane kolki beda regularnie kosic brazylijczykow ( cale szczescie po tej kosie Rogerowi nic nie jest) Wisly meczu wczoraj ogladalem tylko pare minut ale bramki padly po bledach obroncow Groclinu. Edytowane 5 Marca 2006 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Widzieliście co się stało w Pogońi :) Maja dużo brazyliczyków ciekawe czy coś z tego wyjdzie:) Pozdro dla Legionistów:D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 właśnie też jestem ciekawy jak będzie wyglądała gra Pogoni i zyczę im jak najlepiej :) tylko obawiam się, że oni kupowali na ilość a nie na jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 właśnie też jestem ciekawy jak będzie wyglądała gra Pogoni i zyczę im jak najlepiej :) tylko obawiam się, że oni kupowali na ilość a nie na jakość. Tez tak mysle, chociaz srodek pola beda miali calkiem niezly - Amaral i Cleisson to zawodnicy, ktorych wczesniej znalem (w przeciwienstwie do innych graczy Pogoni). Ale przez nich nie bedzie gral Kazimierczak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 wiesz co zamiast tego Wichniara biore Jelenia mhh Lewandowski do czego on do podawania napoi - jakos mnie nioprzekonuje ,na boisku wyglada jak wystraszony chlopok w spotkaniu z Niemcami napewno cos by odwalil makabrycznego ,ale niemowie nie niech sie stara moze cos z niego bedzie Rzasa gra na tej i na tej stronie uniwersalny - rezerwa napad wysuniety Zuraw z tylu lekko Ebi zastepcy masz dalej podanych odpowiednio Franek - Piechna cz Sagan - Jelen a propo widzieliscie mecz Bayern VS Hamburg 1:2 dobre Kuszczak niema zadnych szans na mundial wiec niewiem poco wogle go brac pod rozwage a Kowalewski wyglada chociarz jak bramkarz sam na sam duzo pojedynkow wygra z pewnoscia SKALA a nie pajacyk typu Dudek co do Baka nielubie paralitykow na boisku wez XiAo_20, możesz sobie myśleć, że się Ciebie czepiam. Ale, albo zaczniesz pisać zdodnie z zasadami ortografii, albo pożegnamy się nieco ozięble. Otrzymujesz 10% i jako, że jest to kolejna recydywa tym razem ZPP dostajesz na tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Rzasa gra na tej i na tej stronie uniwersalny - rezerwa napad wysuniety Zuraw z tylu lekko Ebi zastepcy masz dalej podanych odpowiednio Franek - Piechna cz Sagan - Jelen a propo widzieliscie mecz Bayern VS Hamburg 1:2 dobre Kuszczak niema zadnych szans na mundial wiec niewiem poco wogle go brac pod rozwage a Kowalewski wyglada chociarz jak bramkarz sam na sam duzo pojedynkow wygra z pewnoscia SKALA a nie pajacyk typu Dudek co do Baka nielubie paralitykow na boisku wez Jak uważasz, ale według mnie to, że zawodnik gra REGULARNIE w klubie Premiership (choćby w najsłabszym) jest już chyba dostatecznym świadectwem jego umiejętności. A co do Kowalewskiego - nie wszyscy dobrzy bramkarze mają posturę goryla np. Dudek lub Buffon PS. Dudek nie jest pajacem, ale świetnym i niedocenianym w Liverpoolu bramkarzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Tego chyba nikt sie nie spodziewal. Legia za burta w PP. Korona Kielce - Legia Warszawa 3:0 (1:0, 2:0) - po dogrywce Oczywiscie bramke przesadzajaca o awansie Korony strzelil niezawodny Grzegorz "Kielbasa" Piechna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Kto się nie spodziewał ten się nie spodziewał :)... już po meczu z Bełchatowem było widać że Legia będzie miała kłopoty... a Piechna... "...mało duma, dużo strzela!..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie beda pisal glupich wymowek bo nie ma sensu. ale wg mnie do tego meczu nie powinno dojsc dzis w ogole. widzieliscie stan murawy? nie, bo to nie bylo boisko tylko cos co je przypominalo pokryte blotem. korana wygrala nie mecz pilkarski ptylko zapasy w blocie. trudno sobie wyobrazic aby pilkarze w sumie niezli technicznie radzili sobie w takich warunkach co innego takie kolki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 szacunek dla Korony piękne widowisko :) .Legia im na kazdym kroku ustepowała ten murzyn z obrony warszawskiej to poprostu przesadzał chodzi mi o faule na ,,Kiełbasie" :angry: :angry: .Zwycięstwo zasłużone:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Barca tez grala na "kartoflisku" i nie przeszkodzilo im to w wygranej z Chelsea. Oczywiscie Legia to nie Barca, a Korona to nie Chelsea (a wielka szkoda :-| ). Nie ma co przegrana zwalac na slaby stan murawy, po prostu Legia jest w tym momencie w slabej formie i tyle. Edytowane 7 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie beda pisal glupich wymowek bo nie ma sensu. ale wg mnie do tego meczu nie powinno dojsc dzis w ogole. widzieliscie stan murawy? nie, bo to nie bylo boisko tylko cos co je przypominalo pokryte blotem. korana wygrala nie mecz pilkarski ptylko zapasy w blocie. trudno sobie wyobrazic aby pilkarze w sumie niezli technicznie radzili sobie w takich warunkach co innego takie kolki. Nie bądź arogantem! Boisko było jednakowe dla obu drużyn! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie jestem :) ale Korona gra na takim boisku codziennie a Legia trenuje na zielonej murawie. a co do fauli Choto to Piechna powinnien sie cieszyc ze nie gral Ouattara bo on by mu dopiero pokazal kolejny raz twarda gre. PS: Myslalem ze rasizm na polskich stadionach juz sie skonczyl ale widocznie bylem w bledzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) nie jestem :) ale Korona gra na takim boisku codziennie a Legia trenuje na zielonej murawie. a co do fauli Choto to Piechna powinnien sie cieszyc ze nie gral Ouattara bo on by mu dopiero pokazal kolejny raz twarda gre. PS: Myslalem ze rasizm na polskich stadionach juz sie skonczyl ale widocznie bylem w bledzie. Tak jasne na codzień <_< Przegrali bo byli słabsi i doszukiwanie się innych przyczyn jest dla mnie nonsensem, bo idąc tokiem twojego rozumowania to w poprzednim meczu to Korono przegrała z spowodu boiska bo Legia ma zielone a Korona nie, toż to czysty absurd Zresztą patrząc na stan większości muraw w Polsce można się do tego chyba przyzwyczaić Edytowane 8 Marca 2006 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) ja sie nie doszukuje przyczyny porazki bo je znam i wcale to nie bylo boisko. tylko Legia byla poprostu slaba w tym meczu a Korona byla druzyna zdecydowanie lepsza i wykorzystala swoje okazje. co nie zmienia faktu ze ten mecz mogl sie nie odbyc bo stan murawy byl fatalny. podobno teraz bylo gorzej niz wtedy w grudniu. wiec jak wtedy przelozono to czemu teraz nie? i niby przez 2 dni stan murawy tak sie poprawil ze mozna bylo rozgrywac ten mecz? ale boisko bylo takie samo dla obu zespolow i wygrala druzyna lepsza w tym meczu... PS: Rasiści z Kielc <_< Edytowane 8 Marca 2006 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ja sie nie doszukuje przyczyny porazki bo je znam i wcale to nie bylo boisko. tylko Legia byla poprostu slaba w tym meczu a Korona byla druzyna zdecydowanie lepsza i wykorzystala swoje okazje. co nie zmienia faktu ze ten mecz mogl sie nie odbyc bo stan murawy byl fatalny. podobno teraz bylo gorzej niz wtedy w grudniu. wiec jak wtedy przelozono to czemu teraz nie? i niby przez 2 dni stan murawy tak sie poprawil ze mozna bylo rozgrywac ten mecz? ale boisko bylo takie samo dla obu zespolow i wygrala druzyna lepsza w tym meczu... PS: Rasiści z Kielc <_< Niby masz racje ale wierzysz że wciągu tygodnia dwóch jej stan uległ by znaczącej poprawie??, nie wydaj mi się Co do tych rasistów to chyba w polskiej lidze to raczej norma na trubunach, nie chce nikogo obrazić ale wiadomo jaki element dziś GŁÓWNIE przychodzi na rozgrywki ligowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 [...]trudno sobie wyobrazic aby pilkarze w sumie niezli technicznie radzili sobie w takich warunkach co innego takie kolki[...] [...]ja sie nie doszukuje przyczyny porazki bo je znam i wcale to nie bylo boisko. tylko Legia byla poprostu slaba w tym meczu a Korona byla druzyna zdecydowanie lepsza i wykorzystala swoje okazje[...] Rozumiem frustracje wiernego kibica, ale ja jestem na tyle wredny, żeby Ci wypomnieć niespójność w zeznaniach :D PS: Nie jestem z Kielc i nie kibicuje Koronie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 to bylo pisane zaraz po meczu ;] Legia zagrala slabo i tyle mam nadzieje ze w lidze bedzie lepiej :) co do boiska zawsze mozna bylo przeniesc mecz na Łazienkowska :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Troche spozniony :cry: , ale jak sie wczoraj wkurzylem, jak bylem na treningu i kumpel mi powiedzial, ze (L) odpadla. Myslalem, ze sobie robi jaja, ale niestety nie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mecze 19. kolejki Orange Extraklasy :D Groclin-Dyskobolia - Legia Warszawa Odra Wodzisław Śląski - Górnik Zabrze Polonia Warszawa - Korona Kielce Lech Poznań - Zagłębie Lubin GKS Bełchatów - Górnik Łęczna Cracovia Kraków - Wisła Kraków Arka Gdynia - Wisła Płock MKS Pogoń Szczecin - Amica Wronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 mecze 19. kolejki Orange Extraklasy :D Groclin-Dyskobolia - Legia Warszawa Odra Wodzisław Śląski - Górnik Zabrze Polonia Warszawa - Korona Kielce Lech Poznań - Zagłębie Lubin GKS Bełchatów - Górnik Łęczna Cracovia Kraków - Wisła Kraków Arka Gdynia - Wisła Płock MKS Pogoń Szczecin - Amica Wronki Jedyne mozliwe jeszcze derby Śląska, chmmmm tylko jak takdlaje będzie to będą to chyba ostatnie I-o ligowe śląskie derby :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Tak samo jak I-szo ligowe derby Warszawy. I to jest bardziej prawdopodobne ... Edytowane 10 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Lech Poznan 0 - 0 Zaglebie Lubin w 35 minucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...