emre Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wisła!!! Wisła!!! Wisła!!! Wracaj na pierwsze miejsce :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Jeszcze pol godziny, a Legia gra w przewadze, wiec moze cos strzela :D II polowa meczu Polska - Arabia Saudyjska zacznie sie w tym samym czasie co mecz Arsenal - Juventus Ja jeszcze nie wiem co wybiore :-| Edytowane 25 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Jeszcze pol godziny, a Legia gra w przewadze, wiec moze cos strzela :D II polowa meczu Polska - Arabia Saudyjska zacznie sie w tym samym czasie co mecz Arsenal - Juventus Ja jeszcze nie wiem co wybiore :-| Cos Legia nie moze strzelic drugiej bramki... Co do wyboru: jasne ze Arsenal - Juve :D Nie chce drewna ogladac w TV skoro moge popatrzec na T. Henry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) II polowa meczu Polska - Arabia Saudyjska zacznie sie w tym samym czasie co mecz Arsenal - Juventus Ja jeszcze nie wiem co wybiore :-| Rezerwy Polski - Szejkowie z Arabii vs. Arsenal - Juventus (opcjonalnie Benfica Lizbona - FC Barcelona na Polsat Sport) - chyba wybor jest oczywisty i nie musze pisac co wybiore :D Kto ogladal dzisiaj HSV - BVB 2:4? Smolarek wreszcie sie odblokowal :) . Dwie asysty, bramka i naprawde swietna gra naszego Ebiego napawa coraz wiekszym optymizmem przed zblizajacym sie wielkimi krokami mundialem. Edytowane 25 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wlodarczyk wszedl wiec moze cos strzeli :D Rasiaka chyba nie ma w kadrze :) :) :) , wiec nie ma drewna Chociaz zawsze sie ktos znajdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Rezerwy Poski - Szejkowie z Arabii vs. Arsenal - Juventus (opcjonalnie Benfica Lizbona - FC Barcelona na Polsat Sport) - chyba wybor jest prosty :D Czyli Benfica - Barca w Polsat Sport - musz popywac znajomych, moze ktos ma ta stacje ;] Skoro rezrwowy - to chociaz Rasiak nie bedzie gral... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Nie wiecie moze ile Arabowie zaplacili Polsce za ten mecz? Przeciez to paranoja, zeby grac z Arabia na wyjezdzie i to jeszcze rezerwowym skladem Chyba, ze sie dostalo troche kasy - to co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Wlodarczyk wszedl wiec moze cos strzeli :DJak wszedl skoro w pierwszej polowie nie wykorzystal karnego? :D EDIT Odra Wodzisław Śl. - Legia Warszawa 1 : 2 1' Marcin Chmiest 18' Cezary Kucharski 90` Marcin Burhardt Edytowane 25 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Jak wszedl skoro w pierwszej polowie nie wykorzystal karnego? :D EDIT Odra Wodzisław Śl. - Legia Warszawa 1 : 2 1' Marcin Chmiest 18' Cezary Kucharski 90` Marcin Burhardt Swietnie :D :D :D Z racji tego, ze nie mam Canalu + to czytalem relacje na Interii i mi sie pomylilo, ze Wlodarczyk wszedl :cry: Sorry Edytowane 25 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Udalo sie :) Bramka Burkhardta stadiony swiata :) i juz Legia wrocila na nalezne sobie miejsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wisła!!! Wisła!!! Wisła!!! Wracaj na pierwsze miejsce :-D Moze kiedys :D Ciekawy jestem jak sie skoncza derby Wielkopolski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deckard93 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Polska piłka nożna- bez kometów ale ujdzie w tłoku:D Komu podoba się że lech łonczy się z amicą od przyszłego sezonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Kolejne nieprzekonujace zwyciestwo Wisly. Za to legia wygrała w bardzo przekonującym stylu :lol: http://pilka.interia.pl/news?inf=731689 Coś się uwzieli ostatnio na polskich bramkarzy. Edytowane 25 Marca 2006 przez daniel89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Za to legia wygrała w bardzo przekonującym stylu :lol: http://pilka.interia.pl/news?inf=731689 Coś się uwzieli ostatnio na polskich bramkarzy. Nic tylko sie cieszyc ! Byc moze Wojtek bedzie kolejnym bdb bramkarzem. Tylko ze akurat bramkarzy mamy nadmiar w reprezentacji :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Tylko ze akurat bramkarzy mamy nadmiar w reprezentacji icon_confused2.gifZawsze mieć lepiej kilku i niech będzie rywalizacja, a nie mieć dwóch co mają kontuzje albo grzeją ławe lub są denni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Za to legia wygrała w bardzo przekonującym stylu :lol: Ale to jest II zwyciestwo Legii w malym rozmiarze, a nie IV tak jak Wisly. Chyba musisz przyznac, ze Legia gra lepsza pilke od Wisly :-P EDIT Skad mozna sciagnac bramki z meczu Legii (podobno brama Burtharda byla piekna)? Edytowane 25 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Zawsze mieć lepiej kilku i niech będzie rywalizacja, a nie mieć dwóch co mają kontuzje albo grzeją ławe lub są denni.Nadmiar dobrych bramkarzy jest oczywiscie wskazany i nikt tego nie neguje. Jednak w polskiej reprezentacji oprocz zacieklej rywalizacji o miano pierwszego bramkarza nie sposob sie dopatrzyc takiego zjawiska na innych pozycjach. Niestety swiadczy to o poziomie polskiej pilki noznej. :? Skad mozna sciagnac bramki z meczu Legii (podobno brama Burtharda byla piekna)?Na onecie mozna zobaczyc urywki meczow tylko sa one "serwowane" z kilkudniowym poslizgiem. Wydaje mi sie, ze najszybciej mozesz zobaczyc dzisiaj o 22:10 w magazynie Orange Ekstraklasa na TVN24 lub o 23:45 w powtorce na TVN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Nadmiar dobrych bramkarzy jest oczywiscie wskazany i nikt tego nie neguje. Jednak w polskiej reprezentacji oprocz zacieklej rywalizacji o miano pierwszego bramkarza nie sposob sie dopatrzyc takiego zjawiska na innych pozycjach. Niestety swiadczy to o poziomie polskiej pilki noznej. :? True, true, ale atak i pomoc jeszcze jakos wyglada - najgorzej z obrona... :-| Ja juz sie szykuje na LM ;] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 True, true, ale atak i pomoc jeszcze jakos wyglada - najgorzej z obrona... :-| Ja juz sie szykuje na LM ;] ;) Tak jak kazdy. A co do bramkarzy to mamy rzeczywiscie kilku niezlych, ale jak na razie zaden z nich nie prezentuje poziomu na MŚ. Dudek nie gra, Boruc puszcza szmate za szmata, Kuszczak nie ma zadnego stazu w reprezentacji, Kowalewski nie gra (bo liga rosyjska jeszcze nie ruszyla), a Fabianski jest jeszcze chyba za mlody. Ale jeszcze zostalo ponad 2 miesiace :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) True, true, ale atak i pomoc jeszcze jakos wyglada - najgorzej z obrona... :-| Ja juz sie szykuje na LM ;] ;) Nie ma się na co szykować, znowu przegrają z jakimiś kelnerami niestety OMG ale Górnik dostał :blink: :mur: Edytowane 26 Marca 2006 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Nie ma się na co szykować, znowu przegrają z jakimiś kelnerami niestety OMG ale Górnik dostał :blink: :mur: EsiuWWW - Ecuadoo sie szykuje na Lige Mistrzow, a nie na mecz Polska - Arabia Saudyjska :lol: EDIT Żuraw strzelil brame (czylo ostatnio norma), a Boruc nic nie puscil (to juz niekoniecznie norma) Edytowane 26 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 widzieliscie skład na arabie S. nie wiem czy się śmiac czy płakac mam nadzieje ze arabia s. pokaże dżanasowi gdzie pieprz rosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 widzieliscie skład na arabie S. nie wiem czy się śmiac czy płakac mam nadzieje ze arabia s. pokaże dżanasowi gdzie pieprz rosnie Tak wygladaja rezerwy naszej kadry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 No i 3 punkty zostaly w Warszawie :D . Bylo troche nerwowo, ale wszystko skonczylo sie szczesliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 No i 3 punkty zostaly w Warszawie icon_biggrin3.gifZupełnie jak cytac z legia.net ;] Jeżeli będzie tak dalej (albo lepiej) to nie ma co Wisła marzyć o mistrzostwie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zupełnie jak cytac z legia.net ;]Rzeczywiscie :D . Czytalem ta relacje, ale teraz zobaczylem, ze bylo cos takiego napisane :) Grzechu masz racje - jak tak dalej bedzie szlo to Wisla do Pucharu UEFA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Wszyscy pisza o Legii, a ja natomiast napisze cos o Widzewie ;] W srode ten niezwykle zasluzony klub dla polskiej pilki spuscil lanie Lechii 4:0 i jest coraz blizej ekstraklasy :D . ŁKS tez niezle dzisiaj poszedl 5:1 z Switem (im akurat nie kibicuje, ale derby Lodzi musza byc :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Wszyscy pisza o Legii, a ja natomiast napisze cos o Widzewie ;] W srode ten niezwykle zasluzony klub dla polskiej pilki spuscil lanie Lechii 4:0 i jest coraz blizej ekstraklasy :D . ŁKS tez niezle dzisiaj poszedl 5:1 z Switem (im akurat nie kibicuje, ale derby Lodzi musza byc :) ).No musze przyznac, ze rzeczywiscie druzyny z Lodzi graja bardzo dobrze. Prawie jak w polowie lat 90 - tych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ŁKS tez niezle dzisiaj poszedl 5:1 z SwitemAle Świt to taka już nie drużyna drugiej ligi tylko jacyś amatorzy przędzej, kto tam gra, no może znani to Mosór i jeszcze może jeden lub dwóch piłkarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Przesada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...