Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Polska Piłka Nozna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Mi sie nie podoba ten stadion. Faktem jest, ze jest jednym z najladniejszych stadionow w Polsce, ale za te pieniadze mogliby wybudowac cos lepszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dzisiaj na meczyku bylem korona - arka 1;0 ;] strzelili w 92 minucie :D kibicow 8617 chyba nie tak zle, a mecz był z arką wiec przeciwnik nie z górnej półki :>

atmosfera na stadionie zajefajna nie moge sie doczekac meczu z wisla i legia bedzie komplecik bankowo i fajnie to wszystko moze wygladac :)

apropo gry korony jest calkiem niezle ale "super hiper mega" napastnicy gajtkowski i piechna cosik bez formy :/ ale jest lepiej niz na dwoch poprzednich meczach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korona jest obok Cracovii i Groclinu największym rozczarowaniem Orange Ekstraklasy.

A teraz wydaje mi się, że nawet Rasiak byłby bardziej pożyteczny dla kadry niż Piechna :blink:

EDIT

Tak jak mówiłem - Cracovia się do niczego nie nadaje. Jakby zajmowali po rundzie jesiennej niższe miejsce, to pewnie by spadli :blink: .

Bravo dla Reissa :D :D :D

Edytowane przez _1t_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą...nie wiecie na ile miejsc ma być przebudowany stadion Lecha ?...

40 000 :)

a fotki można zobaczyć TUTAJ

krzysiekp89 II -> fotek nie widziałem :-P fajnie to wszystko wygląda - zero krat, barier na 3 metry w góre itd - nareszcie COŚ normalnego ;)

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jaaaaaaaaa ale staaaaaadion ....

jakos od razu skojarzylo mi sie ze stadionem znajdujacym sie w hiszpanii, portugalii lub korei/japoni.. ktorys ze stadionow w tych krajach jest bardzo podobny ale cos pieknego :D kiedy ma byc ten stadion ?:>

apropo fotek z nowego stadionu to tutaj troche tego jest...http://forum.koronakielce.net/viewtopic.php?t=808&start=0

cos pisze ze jakas galeria ma powstac ale kiedy to nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no kapitalnie się to prezentuje :)...

nie wiedziałem że Lechia Gdańsk buduje stadion

i to jaki ;)

a dzisiaj derby Warszawy...myślę że Legia nie pozwoli sobie na stratę punktów po wczorajszej przegranej Wisły...mają okazję odskoczyć...

chociaż to derby są...każdy wynik jest możliwy...

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja tez sie wczoraj tam troche pokrecilem i widzialem wlasnie baltic arene ;] fajna nazwa a projekt to prze... tylko ze wiele zalezy od tego czy beda te ME czy ttez nie... przynajmniej z takimi opiniami sie spotkalem. Pisali ze jezeli polska i ukraina nie beda organizatorem ME w 2012 to z tego stadionu tez niewiele moze wyniknac. Ale projekt jest przedni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

heh wczoraj pierwszy raz cieszylem sie ze zwyciestwa Lecha icon_lol.gif

Chyba nie tylko Ty, jeżeli jeszcze dziś Legia wygra (imo pewne) to odskoczy Wiśle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za godzinę derby :D . Oczywiście nie obejrzę :cry: .

Polonia zapewne zagra ustawieniem oporowo defensywnym z jednym wysuniętym napastnikiem (Arifović lub Kmiecik). Legia będzie miała ok. 65 % posiadania piłki i założy zamek hokejowy.

Chyba, że Legia strzeli na początku meczu bramkę i to Polonia się odkryje. A wtedy worek się rozwiążę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze projekt stadionu narodowego w Warszawie niezle sie prezentuje http://www.stadiumguide.com/warsaw.htm. Jak Polska zostanie wspolorganizatorem ME 2012 to pewnie te stadiony zostana zbudowane, a jezeli nie to pozostana w fazie projektu przez nastepne 100 lat ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak...Włosi się też zbroją i budują nowe stadiony...Mam nadzieję że nawet jeśli nie będziemy tymi organizatorami (czyli na 99% ;) ) to stadiony zostaną wybudowane - zupełnie inaczej ogląda się mecze na ładnych stadionach niż na takich...np Polonii...

wystarczy zobaczyć stadion Korony - zupełnie inaczej to wygląda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Pomysłowość kibiców jest świetna ;) Wbita na główną trybune ;] Legia oczywiście wygrała 2:0 ;] A boisko-tragedia, a mieli wymienianą murawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta ostatnia niedziela...

:lol:

w srode licze na piekne widowisko wkoncu dwie najbardziej aktywne grupy kibicowskie w Polsce. Bilety zostaly juz podobno tylko na luk od Łazienkowskiej. Ciekawe ilu stawi się kibiców z Poznania. Piłkarsko też licze na ciekawe widowisko... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie wrażenie, że ciekawe widowisko może być tylko na trybunach :D .

Lech ma to do siebie, że po dobrym występie odwalają jakąś kaszanę. Tak jak w meczu z Wisłą Płock.

EDIT

Kiełbasa się wreszcie przełamał. I to jak :D

Edytowane przez _1t_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisła Płock - Legia Warszawa 0:1

Burkhardt 23'

Wisła Kraków też wygrała, więc będzie jeszcze ciekawie :D

Sorry za 2 posty pod rząd, ale edycja poprzedniego nie wywindowałaby tematu w górę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów Kiełbasa załadował 2 brameczki - a Korona odprawiła Górnika 4:1 :)

Piechna tanio skóry nie sprzeda - walczy o kadrę :)

Ciekawe czy Burkhardt ma jakieś szansę na miejsce w reprezentacji - w obecnej rundzie gra bardzo dobrze....tylko że P.J. zapewne woli Lewandowskiego <_<

ps...

idol nas wszystkich czyli Boazerio 2 bramki strzelił w meczu ze Stoke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem wszystkich poinformowac, ze Widzew dzisiaj pokonal Finishparkiet (fajna nazwa dla klubu :lol2: ) 1:0 i jest coraz blizej ekstraklasy :-P

Juz w nastepnym sezonie bedziemy swiadkami takich klasykow jak Widzew - Legia :)

Wisla podobno dzisiaj nawet niezle grala (wygrala 2:0 z zaglebiem) i jak zwykle Petrescu na konferencji prasowej "obwinil" murawe za tak mala liczbe strzelonych bramek :) Przynajmniej sedziom sie tym razem nie dostalo :)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi