Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Polska Piłka Nozna

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie jak reprezentacja :lol:. No nie wiem, jak oni mogli to zremisować, co za lamerstwo. Chwila nieuwagi i boom. Ale wkońcu nasi to kelnerzy i grali w sumie z niezłą drużyną. Widać, że Serbowie mają jakiś kryzys w reprezentacji i imo nie ma się co podniecać z gry naszych. Po prostu są kelnerami z którymi się gra na menu. I do tego z Finami, też kelnerami nie potrafili grać. W piłkę się gra 90 min, a nie 70. Szkoda gadać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadzieja matką głupich ^__^

cisnęli cisnęli ale nie wychodziło, nie rozumiem też tego pieprzenia szpakowskiego że nam się należało zwycięstwo. przecież Serbia miała też pare sytuacji za których niewykorzystanie powinniśmy dziękować Bogu :)

jak dla mnie wynik sprawiedliwy, a to że mieliśmy więcej piłkę i że nacieraliśmy to nie znaczy że jesteśmy lepsi

ogólnie gra była ciekawa ale widać było że to wszystko nie jest ograne ale po prostu idziemy na żywioł, później było to bardziej widoczne

na dodatek wkurzyła mnie ta ciota benhaker że nie wpuścił żadnej zmiany a widać było ewidentnie że świeża krew była by dla nas ratunkiem bo Serbowie się wzmocnili i siłą rzeczy nawet jeśli "byliśmy lepsi" to nie mieliśmy już tyle siły żeby to potwierdzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej by było jakby oni w siebie uwierzyli :]

poza tym jak można byś optymistą jak mamy takie wyniki z takimi rywalami, a czekają nas trudniejsze mecze :]]] GL&HF ;]

i jeszcze te debile co to nagle poczuli miłość do reprezentacji jak strzeliła bramkę i przyszli na mecz. żałośni są, śmiać mi się chce z tych "pseudo" kibiców z Warszawy... ŻAŁOSNE pewnie musiało im być cholernie głupio jak Serbia strzeliła :lol: :lol: hahahahaha :lol: :lol:

Edytowane przez RadeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W drugiej połowie to już było nieciekawie.. za bardzo naciskali i efekt taki a nie inny. Było parę akcji jak ta Żurawskiego po podaniu Matusiaka ,która zakończyła się tylko na słupku. Pod koniec była nadzieja na drugiego gola. Matusiak zrobił swoje i z tego się ciesze. Oby więcej gry zespołowej ,a nie samowolka gwiazd... Młodzi jednak pokładają jakąś nadzieje w nasze reprezentacje. Obym się nie mylił :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie Kowalewski było by minimum 2:1. Nasi grali przez 1 połowe. I dobrze że jest remis.

Polska, towar eksportowy:bramkarze :lol: No kurcze, czemu tylko tacy sie tutaj rodzą :lol:

MEGA LOL

rzeczywiście Listek przebił Ryszarda Ochudzkiego z klubu "Tęcza" :lol:

Ta , dziennik to sobie moze pisac :D

http://www.euro2008.wp.pl/wiadomosc.html?w...amp;kat=1002443

Gramy cos towarzyskiego jeszcze,czy dopiero w pazdzierniku kolejna "walka" o pkt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gramy cos towarzyskiego jeszcze,czy dopiero w pazdzierniku kolejna "walka" o pkt?

Od razu walczymy o pkt. ;] Najpierw w dalekim Kazachstanie, a pozniej w Chorzowie z Portugalia. Minimum 4pkt musimy zdobyc, a najlepiej 6pkt. :P Ja tam wierze w odrodzenie naszej kadry. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu walczymy o pkt. ;] Najpierw w dalekim Kazachstanie, a pozniej w Chorzowie z Portugalia. Minimum 4pkt musimy zdobyc, a najlepiej 6pkt. :P Ja tam wierze w odrodzenie naszej kadry. ;)

Szesć to bedzie straconych przez nas bramek w meczu z Portugalią :lol2:

Ja od meczu z Finami przestałem oglądać spotkania naszej reprezentacji szkoda nerów i czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od meczu z Finami przestałem oglądać spotkania naszej reprezentacji szkoda nerów i czasu

Ja tam wierze, ze pokonamy Portugalie. ;] Moze jest to naiwna wiara, ale trzeba w koncu wspierac naszych. Jestem z Polska na dobre i na zle. To nasz kadra narodowa i bede zawsze im kibicowal niezaleznie od wynikow. Najwazniejsze by dawali z siebie wszystko i by po meczu nie mozna bylo nikomu zarzucic brak zaangazowania. Wiadomo Polska to nie Brazylia i o sukcesy w pilce swiatowej czy europejskiej bedzie ciezko, ale zawsze mozemy byc swiadkami niespodzianki. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, z dojczami tez mielismy przegrac 30-0 a jak sie skonczylo kazdy pamieta....

Skoro Portugalia zremisowala z Finami 1-1 to widze cien szansy ze wygramy. W koncu jeszcze miesiac, mozemy zmienic styl gry, zawodnikow i podejscie do przeciwnika....I OBRONE ;]

Tak po cichu marzy mi sie spotkanie towarzystkie z Dojczlandem [już tym zmienionym zespolem...]. Ciekawe jakby sie to wtedy skonczylo.... :rolleyes:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj chlopaki straszne z Was pesymisci...... :wink: Trza wierzyc w Naszych, bo nic innego nie pozostalo.

Ja też wierzę. Co to za świat był by bez futbolu... Co do meczu to szkoda ze możemy pograć tylko przez 70minut(to i tak dobrze bo z Finlandią wcale nie graliśmy). Brawo dla Kowalewskiego. Jednak Polska bramkarzami słynie(niestety tylko). POZDRO!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bramkarzami? Cóź mamy ich całkiem, całkiem... Więc po kolei:

- Dudek - kelner jakich mało, nie przypominam sobie meczu w którym nie wpuściłby szmaty, a w mediach użala się nad swoim losem, że go nie powołali do MŚ itp. Z czym do ludzi?

- Kuszczak - młody ambitny chłopak, zasłynął piękną interwencją i równie piękną puszczoną bramką, niech walczy o miejsce w MU, może coś z niego będzie, młody jest

- Kowalewski - gra w Spartaku Moskwa, ponoć nieźle sobie radzi, imo ma dobry refleks i może się przydać, ale trenerzy jakoś go nie wystawiali do 1 składu, w meczu z Serbią udowodnił, że potrafi zachować zimną krew

- Boruc - imo boiskowy pajac, ignorant, "świr", na wyspach zasłynął krytyką kolegów i pokazaniem znaku krzyża do kibiców (prawosłwanych) :lol:, bronić to on może potrafi, choć zdarzają mu się niepewne sytuacje

- Fabiański - najmłodszy, najmniejsze doświadczenie w reprezentacji, byle mamona nie zawróciła mu w głowie, niech się dalej rozwija, może coś z niego będzie.

Nasza obrona nie gra, powiedziałbym, że statystują co poniektórzy i nie wiem co robią w reprezentacji tacy kelnerzy jak Żewłakow czy Bąk, którzy lata świetności mają już za sobą. Gdyby nie ta nieszczęsna obrona, to nasi graliby lepiej. A nam właśnie obrońców brakuje. A jest tylu młodych, trzeba ich szukać, dawać szansę a nie stawiać weteranów, którzy nie mają kondycji i nie potrafią upilnować rywala.

Dobra, koniec moich dywagacji. Imo następny mecz też przegramy. W ME nie mamy czego szukać. Jesteśmy, byliśmy i będziemy chłopcami do bicia, czy to się podoba, czy nie.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wichniarek wreszcie sie odblokowal i strzelil Bayernowi bramke, a jego Arminia wygrala 2:1. :P

Za to Rasiak strzelil szosta bramke w sezonie i jest na czele klasyfikacji strzelcow w angielskiej Championship. :D :ploom:

Polska napastnikami kraj plynacy. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi