Matus Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tak off-topowo: dzisiaj gra Barcelona z Racingiem. Zobaczymy jak sie pokaze nasz EBI w pierwszym meczu. Z tego co można przeczytać na stronach podających wyniki na żywo to Ebi dostał czerwoną kartkę w 68 minucie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Z tego co można przeczytać na stronach podających wyniki na żywo to Ebi dostał czerwoną kartkę w 68 minucie :DDostał za faul na Abidalu. Co prawda wślizg był mocno spóźniony, ale IMO chyba tylko w Primera Division sędziowie dają za coś takiego kartkę. BTW. Jacek Krzynówek zdobył gola w zremisowanym 1:1 meczu Volfsburga z Schalke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tak off-topowo: dzisiaj gra Barcelona z Racingiem. Zobaczymy jak sie pokaze nasz EBI w pierwszym meczu.To pokazał :lol: Legia z małej litery? Kto Ci kupił piwo, dziecko...?Krzysiek :D Legia jak to Legia, bez problemu ze słabiakami, więc za tydzień w Lubinie też nie powinni być problemów B-) . Wisła straciła pierwsze punkty w tym sezonie, a na dodatek nie dostała zasłużonego karnego (Wisła bez karnego - cud), więc już nie było tak łatwo. Mamy lidera, w Warszawie mamy lidera... Lidera mamy, za ch*** go nie oddamy :D Jak pojadą Zagłębie to nie ma bata żeby nie liczyli się w walce o mistrzostwo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://youtube.com/watch?v=JYZdrBOZ_EQ za takie coś czerwień ?!! LOL i tyle temu sędziemu bym powiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Calkiem dobry debiut;). Ebi w Racingu bedzie jak kiedys Roy Keane w Manchasterze :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Calkiem dobry debiut;). Ebi w Racingu bedzie jak kiedys Roy Keane w Manchasterze :D.Tak, zwłaszcza, że to ta sama pozycja i ten sam typ zawodnika :| Skąd Ty w ogóle wziąłeś pomysł na to porównanie? Po czerwonej kartce? :huh: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tak, zwłaszcza, że to ta sama pozycja i ten sam typ zawodnika :| Skąd Ty w ogóle wziąłeś pomysł na to porównanie? Po czerwonej kartce? :huh: :lol2:Najwioiczniej wystarczy, że obaj są piłkarzami, mają dwie nogi i umieją robić wślizgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kaaban wiesz co to jest joke i do czego sluza emoty? No bez kitu, obaj na serio to wzieli ; O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Rzeczywiściew porównanie Ebiego do Keane'a jest takie śmieszne, że aż się turlam pod biurkiem :lol2: :lol2: :lol2: Pożartuję w stylu kolegi: Butt jest jak Ronaldinho w Barcelonie, bo obaj strzelają gole z wolnych i karnych :D Boki zrywać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kaaban wiesz co to jest joke i do czego sluza emoty? No bez kitu, obaj na serio to wzieli ; O.":D" oznacza joke? :lol: chyba zartujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ":D" oznacza joke? :lol: chyba zartujeszxD to co innego :D Crvena Zvezda z G. Bronowickim w składzie odpadła z LM po remisie u siebie 0-0 z Rangersami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Niezrozumieli to trudno ;F. A na temat mojego poczucia humoru sie nie wypowiadaj jak nie mnie znasz. Znalezli sie dwaj specjalisci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Niezrozumieli to trudno ;F. A na temat mojego poczucia humoru sie nie wypowiadaj jak nie mnie znasz. Znalezli sie dwaj specjalisci.Pokaż mi gdzie napisałem na temat Twojego poczucia humoru. Napisałem tylko, że Twój "żart" mnie nie rozśmieszył, więc wkładaj mi w usta coś, czego nie powiedziałem. Paweł Golański i Mariusz Lewandowski awansowali ze swoimi drużynami do LM. Odppadł za to Marcin Wasilewski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ale GKS się wczoraj pokazał.... Myślę że to przez to, że Garguła był nierozgrzany [;[;[;[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Prędzej przez Lecha i super obronę;] Groclin w I rundzie Pucharu UEFA trafił na Czerwoną Gwiazdę z Belgradu. Losowanie najlepsze z możliwych, ale i tak odpadną:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Wisla vs Lech 4-2. Ladne zwyciestwo Krakowian. Jak dolha schodzil po 1 polowe to smiac mi sie chcialo. Nie zal mi go wcale za to co zrobil po zakonczeniu sezonu. Edytowane 1 Września 2007 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Wisla vs Lech 4-2. Ladne zwyciestwo Krakowian. Jak dolha schodzil po 1 polowe to smiac mi sie chcialo. Nie zal mi go wcale za to co zrobil po zakonczeniu sezonu. Po pierwsze, to pisze się chyba Dolha, nie? Po drugie, to co takiego zrobił? IMO to, że odszedł do klubu, który wyskoczył od razu z konkretami i większymi pieniędzmi nie jest czymś dziwnym (sam zrobiłbym coś takiego, jeśli byłbym obcokrajowcem i nie byłbym jakoś szczególnie emocjonalnie związany z klubem. Mi za to śmiać się chce z kibiców, którzy psioczą teraz na zawodnika, którego interwencje pozwoliły zachować klubowi jakikolwiek honor w lidze i przez wielu był uważany jako najlepszy bramkarz w OE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jedziemy do Por po zwycięstwo: http://sport.onet.pl/0,1248713,1601550,wiadomosc.html Nigdy nie postawiłem przeciwko PL i teraz też tak zrobie chociaż wiem ze bedzie bardzo ciężko ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 W związku z jutrzejszym meczem mam tylko nadzieję, że Leo nie postawi na środku obrony na duet zWisłe : Dudka-Głowacki, bo skończy sie to dla nas tragicznie. Najlepszym wyjściem byłby Lewandowski, ale pewnie zagra jak defensywny pomocnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) No Lewander zazwyczaj nie gra na obranie a szkoda (chyba ze w Szachtarze ale nie jestem pewien) ;]. Zły nie jest ale czasami ma lepsze czasami gorsze mecze. Edytowane 7 Września 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Jedziemy do Por po zwycięstwo: http://sport.onet.pl/0,1248713,1601550,wiadomosc.html No a po co innego mielibyśmy tam jechać? Chyba nie po przegraną? ;] Edytowane 7 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 No a po co innego mielibyśmy tam jechać? Chyba nie po przegraną? ;]Wiele ekip jeździ po Europie tylko po to, żeby dostać bęcki i wrócić do domu :-P IMO mecz z Finlandią będzie ważniejszy od tego z Portugalią, bo w ostatnich meczach Portugalczycy już raczej się nie potkną, więc lepiej uciec Finom niż Ronaldo i spółce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Wiesz, nie zdziwi mnie sytuacja w której finowie wyjdą z grupy a portugalia już nei ;] Wiem że finowie krają w kratkę, ale popatrzyłem na tabelę oraz mecze które ich czekają i szanse mają.... Zresztą w tej grupie rzeczywiście walka będzie sie toczyć do końca. Edytowane 8 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 My natomiast musimy liczyć, że nasi rywale potkną się w meczach za Kaukazem. Armenia, Azerbejdżan i Kazachstan mogą zapewnić nam awans, jeśli urwą komuś punkty u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 YEEEEEEEAHHH Lewander i Krzyno ;]. 2:2 i wracamy z tarczą :P. Dobry mecz był nawet jak było 2:1. Źle nie grali (widać ball possesion dziś sie nijak ma do wyniku ;d). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Brawo POLACY zasłużyliśmy na ten remis. Prawda taka, że Portugalczycy nie pokazali żadnych fajerwerków dwa szcześliwe gole jak cholera. Teraz jedziemy z Finami w środę. Krzynówek pokazał jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Krzynówek pokazał jaja.Bo tylko Krzynówek je ma, i kiedyś miał jeszcze Kosa, ale chyba zaginął w akcji. Reszta piłkarzy to pizdusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 no krzynowek ladnie strzelil, ale on akurat potrafi, w sumie robil za pol ataku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Wszystkie bramki byly farciarskie. :] To jedna trudna przeprawe mamy za soba, zostaly jeszcze trzy, bysmy wyszli z nich zwyciesko. :P Brawo dla Polakow za walke do samego konca. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 no krzynowek ladnie strzelil, ale on akurat potrafi, w sumie robil za pol ataku.Pani w szkole nie uczyła, że początek zdania i nazwiska piszemy z wielkich liter? :blink: Remis w sumie zasłużony, bramki dla obu drużyn fartowne. Teraz wygrana z Finlandią i zapewne (na 99%) jedziemy na Euro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...