_1t_ Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Jak na razie (33 minuta) Portugalia prowadzi z Serbią 1-0 po golu Simao Sambrosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 looooooooooool REMISSSSSSSSSSSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A myślałem ze będzie w plecy a tu taki suprise :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 looooooooooool REMISSSSSSSSSSSSPortugalia----> :lol2: Scolari na pewno powie że mecz z Azerbejdżanem muszą wygrać :lol2: Tak jak z polakami i serbami :lol: BTW: Może ich od razu wykluczą :lol2: Wyniki ostatnich meczyków śmiesznie wyglądają: 8 września 2007: Portugalia - Polska 2:2 Azerbejdżan - Armenia odwołany Serbia - Finlandia 0:0 12 września 2007: Finlandia - Polska 0:0 Armenia - Azerbejdżan odwołany Kazachstan - Belgia 2:2 Portugalia - Serbia 1:1 Mecz nudny, bo dla kibica najgorszy jest remis....bezbramkowy. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Nie wiem czy te wyniki są takie dziwne. Najważniejsze, że najtrudniejsze mecze mamy już za sobą i nie straciliśmy nawet puncika z naszej przewagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Nie napisałem że są dziwne:P Tylko śmiesznie wygląda 5 remisów pod rząd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Polska na 16 miejscu w rankingu fifa! Wiem, wiem co można sobie zrobić z tym rankingiem....;] I słodki bonus... Polska i Finlandia wychodzą? :huh: Bueh, Groclin nie popisał się skutecznością.... Edytowane 21 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Legia to potęga. Wyraźna wygrana, świetna gra, sędzia trochę słabiej (chociaż IMO czerwona kartka dla Wróbla zasłużona). Teraz czekamy na mecz Wisły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Taka potega ze znów do Lm nie wejdzie :0. Chociaż ten sezon gra wyśmienicie. Dajcie mi znów szanse sie cieszyć z gry Polskiego zespołu w LM (jak to było w sezonie 95/96 właśnie za sprawą Legii). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Szeroka kadra na mecze z Kazachstanem i Węgrami: Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn) Obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Grzegorz Bartczak (Zagłębie Lubin), Mariusz Jop (FK Moskwa), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Austria Wiedeń), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa) Pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Rafał Murawski (Lech Poznań), Przemysław Kaźmierczak (FC Porto), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Konrad Gołoś (Górnik Zabrze), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander) Napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (Southampton FC), Marek Saganowski (Southampton FC), Radosław Matusiak (SC Heerenveen), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze) Na takie ważny mecz Gołoś, Zahorski, Murawski, Bartczak? n/c... imo niczym się nie wyróżnili nawet żeby ich na sparing brać :/ Edytowane 2 Października 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 To czym się zasłużyli Żurawski i Matusiak? Heblowaniem ławy? Leo już nie raz zaskakiwał nas swoimi powołaniami, ale ostatnio wierzę mu prawie bezgraniczne, więc na pewno miał jakiś powód powołania Gołosia i Zahorskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Na takie ważny mecz Gołoś, Zahorski, Murawski, Bartczak? n/c... imo niczym się nie wyróżnili nawet żeby ich na sparing brać :/ http://sport.onet.pl/0,1248770,1616875,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/74456,1248770,1616899,wiadomosc.html Znalazłem tobie nowych przyjaciół, od razu znajdziecie wspólny język! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Tak BTW to po to chyba jest w kadrze 20 kilku zawodników, aby paru z nich, którzy dopiero poznają atmosferę kadry i się uczą, nie zagrali nawet minuty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Buhehehe, Brożek wreszcie dostał powołanie :lol: Może to uspokoi dzieci neo na onecie ;]]] Po za tym powrót Kosowskiego.... Edytowane 5 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Buhehehe, Brożek wreszcie dostał powołanie :lol: Może to uspokoi dzieci neo na onecie ;]]] Po za tym powrót Kosowskiego.... Co w tym takiego śmiesznego? Lider strzelców OE powinien chociaż zostać powołany na jakiś towarzyski mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Śmieszy mnie to że Brożek powiedział (chyba wczoraj) że wkurza go to że nie dostaje powołania a dziś je dostał ;] Chociaż dalej jestem przekonany że Leo został przyparty do muru przez forumowiczów onetu ;]]] Edytowane 5 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Odra - Ruch 2-0 Widzew - ŁKS 0-0 Derby Śląska chyba bez niespodzianki, za to w derbach Łodzi nudy jak stąd do Kanzas, ale czego sie spodziewać po 15. i 14. drużynie. Dzisiaj Legia wybije Smudzie te jego niedorzeczne plany o mistrzostwie Polski. LEGIA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 http://sport.onet.pl/0,1248770,1616875,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/74456,1248770,1616899,wiadomosc.html Znalazłem tobie nowych przyjaciół, od razu znajdziecie wspólny język! :D no chociaż mają rację... to podaj jakieś argumenty, które podważą to co myślę na temat tych "piłkarzy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Licze na sowite zwyciestwo Legii nad Lechem! LEGIA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Przeliczyles sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Trudno sie mowi, a Twoj komentarz wyglada typowo... W sumie moglbys go jakos rozwinac. Hmmm, jakby to okreslic... Typowo hejterski tekst kibica innej druzyny. Tym bardziej, ze Wisla zostala liderem OE. Przeliczylem sie, ale zobaczymy kto zostanie Mistrzem ;) Edytowane 7 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 zobaczymy kto zostanie MistrzemDla mnie jest to oczywiste :) Bardzo źle że Legia przegrała, ubolewam nad tym, wprawdzie nie widziałem meczu ale słyszałem że był wyrównany, wielka szkoda że przegraliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Trudno sie mowi, a Twoj komentarz wyglada typowo... W sumie moglbys go jakos rozwinac. Hmmm, jakby to okreslic... Typowo hejterski tekst kibica innej druzyny. Tym bardziej, ze Wisla zostala liderem OE. Przeliczylem sie, ale zobaczymy kto zostanie Mistrzem ;) Spokojnie. Nie jestem jakimis fanatykiem, a ten komentarz byl po prostu pisany na szybko bo ucieszylem sie z 1 miejsca w tabeli ;). Tak a propo mistrza to im ciekawsza bedzie walka o tytul, czeste zmiany lidera w tabeli to tym lepiej dla kibicow ;). Edytowane 7 Października 2007 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 no chociaż mają rację... to podaj jakieś argumenty, które podważą to co myślę na temat tych "piłkarzy"Nie jestem takim autorytetem jak Tomaszewski, więc wole nie zabierać głosu...ale że Dudka na mundial nie zabrali?! Legia-Lech? Mecz oglądałem kątem oka, "hit kolejki" okazał sie całkiem nudny ;> Rengifo miał trochę szczęścia bo piłeczka trochę odskoczyła, ale uratował sytuacje i lecha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Marcin Wasilewski opuścił zgrupowanie reprezentacji z powodów rodzinnych. Mam nadzieję, że zagra z Kazachstanem, bo mimo wszystko wolę go bardziej od Golańskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Dzisiaj meczyk :) Mam nadzieje że w podstawowej 11 zobaczymy Saganowskiego jeśli chodzi o napastników. EDIT: Artur Boruc - Michał Żewłakow, Grzegorz Bronowicki, Jacek Bąk, Mariusz Jop - Wojciech Łobodziński, Jacek Krzynówek, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski - Euzebiusz Smolarek, Marek Saganowski http://sport.onet.pl/0,1248713,1623019,wiadomosc.html Moim zdaniem Bronowicki na prawej a na lewej Kiełbowicz, w środku brakuje mi Zieńczuka. Edytowane 13 Października 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Dzisiaj meczyk :) Mam nadzieje że w podstawowej 11 zobaczymy Saganowskiego jeśli chodzi o napastników. EDIT: Artur Boruc - Michał Żewłakow, Grzegorz Bronowicki, Jacek Bąk, Mariusz Jop - Wojciech Łobodziński, Jacek Krzynówek, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski - Euzebiusz Smolarek, Marek Saganowski http://sport.onet.pl/0,1248713,1623019,wiadomosc.html Moim zdaniem Bronowicki na prawej a na lewej Kiełbowicz, w środku brakuje mi Zieńczuka. :lol: :lol: :lol: Zieńczuk w środku czego, jeśli jest lewym pomocnikiem? :lol: :lol: :lol: Tak BTW Kiełbowicz jest na liście rezerwowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Jak dla mnie to składzik jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 :lol: :lol: :lol: Zieńczuk w środku czego, jeśli jest lewym pomocnikiem? :lol: :lol: :lol: Tak BTW Kiełbowicz jest na liście rezerwowej. W środku czyli w pomocy, Kiełbowicz nie jest już na liście rezerwowej. Można by dać Krzynówka na prawo a Zieńczuka na lewo i mogli by sie zmieniać co jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Jak dla mnie to składzik jest ok :DDla mnie też, ale nie jestem pewien co do dyspozycji Łobodzińskiego, ale Leo ma u mnie bezgraniczny kredyt zaufania. Kurde, ale po co ten Bąk? Nie ma nikogo lepszego? Żewłakow do środka, a Golański na prawą. Współczuję Wasilewskiemu. Taki ważny mecz, a tu taka tragedia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...