yuucOm Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OHHHHH fo SHO Nie ma uk na euro :). A mecz pl-serbia imo dobry ;d. 2 grudnia losowanie grup o 12:00. A i dobrze ze Niemcy spadły do 3 koszyka. Ostatnio ta drużyna gra jak kiedyś (za czasów 96 i wcześniej czyli bardzo dobrze). Btw da sie gdzieś obejrzeć powtórkę uk-cro przed tym co ma być na tvp2 ? :) Na Eurosporcie bardzo rzadko puszczają piłke z UK. Dobra na tvp2 zlookałem. Dobrze uk bo i tak karny był nie fair ;]. a tak btw to chyba niestety bedziemy losowani z 4 koszyka co oznacza ze nie będziemy grali na pewno z francja rosja i trucja ;]. Troche szkoda bo mozemy na ger trafić a na rosje nie (która ostatnio gra bardzo słabo ;d). Edytowane 22 Listopada 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Koszyki wyglądają tak: 1: Austria, Szwajcaria, Grecja, Holandia 2: Chorwacja, Włochy, Czechy, Szwecja 3: Rumunia, Niemcy, Portugalia, Hiszpania 4: POLSKA, Francja, Turcja, Rosja Grupa śmierciIMO: Holandia, Włochy, Hiszpania, POLSKA Grupa marzeń IMO : Austria, Szwecja, Rumunia, POLSKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 troche OT do ME ale... kto niebieski to zapraszamy http://i17.tinypic.com/6o2qvcn.jpg FC Mikołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Koszyki wyglądają tak: 1: Austria, Szwajcaria, Grecja, Holandia 2: Chorwacja, Włochy, Czechy, Szwecja 3: Rumunia, Niemcy, Portugalia, Hiszpania 4: POLSKA, Francja, Turcja, Rosja Grupa śmierciIMO: Holandia, Włochy, Hiszpania, POLSKA Grupa marzeń IMO : Austria, Szwecja, Rumunia, POLSKA Podobnie myśle ;d. Szkoda ze 4 koszyk bo byśmy mogli grać z Rosją jeszcze która teraz ssie. Ale w sumie na euro gra tylko 16 drużyn wiec własciwie nie ma znaczenia na które trafiny i tak bedzie cieżko. Może bedzie cud jak grecja ? :) Najważniejsze dla mnie: NIE PRZEGRAĆ PIERWSZEGO MECZU byle jaki wynik (0-0) tylko go nie przegrać. Nie chce już oglądać 3 meczu w grupie o nic ;o. http://sport.onet.pl/0,1248713,1645686,wiadomosc.html no kurde szkoda mi sie ich zrobiło chociaż średnio ich lubie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Gorzej jak trafimy na Brazylię albo Argentynę... Niemcy, Włochy, Austria - mój typ ;] (mogę się założyć o browar że na Niemców trafimy w 100%) Ahh i nie będzie już 3 meczu o nic. Bo do trzech razy sztuka :lol: Edytowane 23 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) W gruncie rzeczy chyba lepiej będzie trafić na Niemców. Wyzwolą się wtedy emocje jak na MŚ i może z Leo na ławce wygramy :] Leborg jak Brazylia i Argentyna :o Edytowane 23 Listopada 2007 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) W gruncie rzeczy chyba lepiej będzie trafić na Niemców. Wyzwolą się wtedy emocje jak na MŚ i może z Leo na ławce wygramy :]Dokładnie! A ja chce rewanżu za tamten mecz ;] Leborg jak Brazylia i Argentyna :o W Fakcie napisali że Brazylia, Argentyna i Anglia to grupa śmierci ;) Btw! Reprezentacja Chorwacji rzeczywiście dostała 4 mercedesy....do umycia i nawoskowania :lol: Rooofl http://www.sport.pl/pilka/1,65029,4700683.html Edytowane 23 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 reklamy pod tym tekstem o pomyłce w hymnie Chorwacji: " * Twój Penis Dłuższy o 9cm? Powiększ swojego penisa nawet o 9cm dzięki naturalnym ćwiczeniom! www.powiekszanie-penisa.pl * Powiększanie Penisa Skuteczne ćwiczenia powiększające penisa. Anonimowo i dyskretnie! www.powiekszanie.pl * Is your penis too small? Get a longer and bigger penis! Using the Original Jes-Extender www.jes-extender.dk " mi się podoba to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 San Marino, Słowacja, Słowenia, Irlandia Północna, Czechy, Polska. Ładna grupa na MŚ 2010, źle nie będzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Też mi styka ;). Dało sie lepiej ale mogło być gorzej. Jest dobrze imo. Dla mnie najważniejsze ze nie mogliśmy grać ze Szwecja ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja żałuję, że nie trafiliśmy na Niemców albo Greków z pierwszego koszyka :) Dobrze z kolei, że unikneliśmy Chorwacji... Czesi to najwyższa światowa półką i oceniam ich wyżej niż Portugalię. Grają bardzo dobrze zwłaszcza w eliminacjach do wielkich imprez. Nie trzeba nikomu mówić, że w takowych odprawiali z kwitkiem takie firmy jak Holandia czy ostatnio 3:0 (!) Niemców na ich własnym terenie. Pozostałe drużyny jak najbardziej do ogrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) "Dwa lata bez żadnych hitowych meczów z udziałem reprezentacji Polski. " Grupa jak grupa, najważniejsze jest teraz losowanie grup na euro ;] Zgadzam się z Tobą EXO3, Czesi to klasa sama w sobie ;] Edytowane 25 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Polska była losowana z drugiego koszyka i oprócz Czech mogła trafić także na Włochy, Niemcy, Hiszpanię, Francję, Chorwację, Grecję, Portugalię i Holandię. A trafila na Czechy, Irlandia Płn., Słowacja, Słowenia i San Marino. Przeciez ci goscie to powinni w totka grac :lol: Edytowane 25 Listopada 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Grupa łatwa czy nie, ale na boisku trzeba zostawić 120% siły, aby awansować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Czesi to najwyższa światowa półką i oceniam ich wyżej niż Portugalię. Grają bardzo dobrze zwłaszcza w eliminacjach do wielkich imprez. Nie trzeba nikomu mówić, że w takowych odprawiali z kwitkiem takie firmy jak Holandia czy ostatnio 3:0 (!) Niemców na ich własnym terenie. Pozostałe drużyny jak najbardziej do ogrania. Niemcy już wcześniej zapewnili sobie awans a ten mecz najwyraźniej sobie odpuścili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Niemcy już wcześniej zapewnili sobie awans a ten mecz najwyraźniej sobie odpuścili :)Żaden argument, bo Czesi też mieli zapewniony awans :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Przecież to oczywiste, że Czesi są lepsi od Niemców, jakoś wszyscy uznali Czechów za słabeuszy przez to, że nie dostali się na MŚ 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Hm Panowie a jak myślicie na jaką pozycje musimy do Euro znaleźć porządnych zawodników? Ja myślę przydałby się dobry napastnik , coś jak Matusiak jeszcze za czasów jak grał w polskiej lidze i na początku eliminacji... Ta świeżość.. Bo wierze, że jak "Magic" zdąży zmienić klub w zimowym okienku i będzie regularnie grał to w nowym klubie, to znowu stanie się ultra pożytecznym zawodnikiem. No i przydałby się moze jakiś def pomocnik skoro Sobol zrezygnował, choć może Benhaker zmieni taktyke? Cos na styl BR OP OŚ OŚ OL DPPP PL At.P N Ni ja bym widzial sklad tak (choc to troche glupie juz teraz nad tym myslec?) BR=KUSZCZAK (sorry jestem fanem MANU :D) OP=Wasilewski OL=Bronowicki OŚ=Bąk OŚ=Jop ??? i tu jest zagadka może ktoś sie jeszcze znajdzie z ligi? DP=Lewandowski PP=Kuba Błaszczykowski PL=Krzynowek At.P=Smolarek N=Magic N=??? Co o tym myślicie? :D Edytowane 27 Listopada 2007 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Co o tym myślicie? :DMyślę, że w taki ustawieniu bylibyśmy zmuszeni do ataku pozycyjnego, który jak wiadomo nam nie wychodzi. Zresztą na ME bałbym sie wyjśc z jednym defensywnym, a na miejsce Sobola wskoczy pewnie Dudka, bo to Radek był w tych eliminacjach zmiennikiem Darka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Zróbmy kawał Włochom Na włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu teraz ma ponad 11% i jest na czwartym miejscu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią )) http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/...etta/d_1504.jsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/...etta/d_1504.jsphehe dałem głosa na Polske ;) Powinni pamiętać jak dostali w pupke u nas 3-1 (czy 3-2) ostatnio ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Hm Panowie a jak myślicie na jaką pozycje musimy do Euro znaleźć porządnych zawodników? Ja myślę przydałby się dobry napastnik , coś jak Matusiak jeszcze za czasów jak grał w polskiej lidze i na początku eliminacji... Ta świeżość.. Bo wierze, że jak "Magic" zdąży zmienić klub w zimowym okienku i będzie regularnie grał to w nowym klubie, to znowu stanie się ultra pożytecznym zawodnikiem. No i przydałby się moze jakiś def pomocnik skoro Sobol zrezygnował, choć może Benhaker zmieni taktyke? Cos na styl BR OP OŚ OŚ OL DPPP PL At.P N Ni ja bym widzial sklad tak (choc to troche glupie juz teraz nad tym myslec?) BR=KUSZCZAK (sorry jestem fanem MANU :D) OP=Wasilewski OL=Bronowicki OŚ=Bąk OŚ=Jop ??? i tu jest zagadka może ktoś sie jeszcze znajdzie z ligi? DP=Lewandowski PP=Kuba Błaszczykowski PL=Krzynowek At.P=Smolarek N=Magic N=??? Co o tym myślicie? :D Magic ( :lol: ) moim zdaniem już nic nie zwojuje w reprezentacji, wręcz będę zaskoczony jak pojedzie na euro.... Krzynówek już powoli będzie kończył karierę, wątpię żeby pojechał na MŚ 2010 jako 34 latek (to lewy pomocnik a nie obrońca). Nie rozumiem po co tutaj Bąk? :blink: Słaby, stary... na MŚ2010 będzie miał 37 lat więc nie ma co na niego stawiać w eliminacjach, lepiej kogoś innego tutaj wkomponować... Kuszczak-jak Boruc będzie dalej grał jak gra to przykro mi ale pozostaje mu grzanie ławy ;] hehe dałem głosa na Polske ;) Powinni pamiętać jak dostali w pupke u nas 3-1 (czy 3-2) ostatnio ;p. Chyba sobie z nas kpisz: 12.11.2003, Warszawa: POLSKA-WŁOCHY 3:1 (J.Bąk, Kłos, Krzynówek – Cassano) 4 lata temu to ostatnio? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Chyba sobie z nas kpisz: 12.11.2003, Warszawa: POLSKA-WŁOCHY 3:1 (J.Bąk, Kłos, Krzynówek – Cassano) 4 lata temu to ostatnio? :lol: :lol: :lol: To ostatni mecz Polski i Włoch, więc czego lolujesz ? Jakieś problemy emocjonalne masz? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Kaaban ale ja pisalem o skladzie na Euro2008 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Bąk nawet na Euro będzie za slaby. Już teraz ma problemy ze zwinnością i motoryką, a samym doświadczeniem i ustawianiem się nie da rady zatrzymać napastników na Euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Bak mi też nie pasuje. To juz nie czasy Lens (i ostatniego meczu o mistrzostwo LIG Ę ;d) i "gorącego kubka" aka Wałdocha ;o. Edytowane 28 Listopada 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 to kogo proponujecie, bo trudno wierzyc ze nagle pojawi sie jakas gwiazda swiatowego formatu na tej pozycji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 to kogo proponujecie, bo trudno wierzyc ze nagle pojawi sie jakas gwiazda swiatowego formatu na tej pozycji :DPoczekajmy do zimowego przeglądu kadry. Na pewno pojawi się kilka nowych twarzy wartych uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Na pewno Żewłakow, a drugi to nie jestem pewien. Może Dudka, Lewandowski, Łagiewka (jeśli nie będzie kontuzjowany), Radomski (jeśli dojdzie do siebie), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Na pewno Żewłakow, a drugi to nie jestem pewien. Może Dudka, Lewandowski, Łagiewka (jeśli nie będzie kontuzjowany), Radomski (jeśli dojdzie do siebie),Chyba można brać jeszcze Głowackiego pod uwagę ;) może się ogarnie wreszcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...