Kaz!o Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Oglądałem meczyk tylko fragmentami, ale nie wyglądało to za specjalnie. Może "chłopcy" się teraz wezmą do roboty :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Blamaż ? Imo tak. Przynajmniej trener juz wie kto nie pojedzie ;]. A czasami lepiej przegrać przed euro niż już na samym turnieju. Pamiętam wymęczone zwycięstwo z Estonią i remis z Rumunią przed MŚ 2002 (w prawie full składach z kubkami na czele) - to dopiero bolało :). A teraz bez Błaszcza i paru innych reprezentacja nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Krzynek coś tam jeszcze próbował po swojemu strzelić..ale tak to porażka. Totalny brak pomysłu na grę. Brożek to powinien kadrę omijać szerokim łukiem. A Wasilewski....? Ostatnio mówił że kartki dostaję za samo nazwisko :lol: No i w końcu jaką my mamy drużynę? :lol: Taką która łatwo wygrywa z Portugalią i Czechami. Czy taką która nie potrafi sobie poradzić z Us&A i Azerami? ;] Oby wyciągnęli wnioski....bo przypomniał mi się mecz z Kolumbią [; Edytowane 26 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Przed wszystkim Brożek i Piszczek. TRAGICZNIE zagrali też Bronowicki i Wasilewski, ale oni z braku laku są pewniakami :/ Niech za obraz gry stanowi fakt, że najgroźniejszy u nas był Matusiak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) O słabości naszej reprezentacji pisałem już parę stron temu w tym temacie to wszyscy mnie zjechali, że wcale tak nie jest, to macie, o :blink: . Edytowane 26 Marca 2008 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) No sory, ale wcześniej to grali z jakimś pomysłem a podawanie między sobą nie było problemem. Na razie wolę o tym myśleć jak o wypadku przy pracy. W końcu najlepsi też czasem przegrywają :P Edytowane 27 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 No sory, ale wcześniej to grali z jakimś pomysłem a podawanie między sobą nie było problemem. Na razie wolę o tym myśleć jak o wypadku przy pracy. W końcu najlepsi też czasem przegrywają :P Lubie takie mniemanie ;]. POLSKA FOR LIFE ;o, co nie zmienia faktu ze blamaż był :). Zapomnijmy o nim i myślmy już o OJRO. A poza tym z tego co pamiętam to w samej Austrii/SUI mamy grać jeszcze jakieś sparingi wiec wtedy zobaczymy jak naszym bedzie szło w full składach z Błaszczem na czele ;]. Może im sie z USA nie chciało grać ? Może to taka taktyka zeby zmylić rywali już na Euro ? ;]. Kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Na EU czeka nas mecz z dwoma zespolami na poziomie Czech i Portugalii, oraz jednym na poziomie Amerykanow i Azerow. Jesli dalej beda wygrywac z najlepszymi to moze uda sie nam wyjsc z grupy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 A poza tym z tego co pamiętam to w samej Austrii/SUI mamy grać jeszcze jakieś sparingi wiec wtedy zobaczymy jak naszym bedzie szło w full składach z Błaszczem na czele ;].25 maja z Macedonią 30 maja z Danią (w Chorzowie) Trochę trzeba będzie poczekać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 25 maja z Macedonią 30 maja z Danią (w Chorzowie) Trochę trzeba będzie poczekać ;/ No ale za to wtedy już niewiele ponad tydzień do euro zostanie :D. Aż mi adrenalina podskoczyła jak o tym pomyślałem i sie od razu przyjemnie zrobiło. Nie dość ze euro to jeszcze Polska na nim - nie ważne jaki mecz bedzie to i tak bedą ogromne emocje ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Gdzie najlepiej kupic bilety na Polska - Dania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 wkurza mnie to pitoletnie z ta korupcja w polskiej lidze. odwolania nie odwolania, albo jest sie do cholry winnym albo nie. i np ja to mam gdzies ile druzyn zleci z ekstraklasy, bo po pierwsze beda chore sytuacje typu: czego my gramy w III lidze, a oni maja tylko ujemne punkty. i chocby mialo zostac w I lidze 8 zespolow to ukarac wszystkich! bez wyjatkow! wtedy sie moze dowiedza na czym polega sport. te chorobe nalezy operacyjnie wyciac i usunac z organizmu, a nie podleczyc ja tabletkami. raz, a dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgadzam sie z Toba w 100%! Obawiam sie jednak, ze nawet 8 druzyn nie zostaloby... :lol: Dzisiaj wiadomosci sportowe na TVP1: info o Wozniaku i wycofaniu Kolportera z Kielc... material sie konczy, a redaktor na to: "przejdzmy teraz do prawdziwej pilki noznej (liga mistrzow)". No tak, u nas pilki po prostu nie ma :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No to nie wiecie, że mecze naszej ligi puszczają w zwolnieniu, a LM w przyśpieszeniu ? :lol: Tak sobie myślę, że jeśli Klicki mówi prawdę, że nic nie wiedział o kupowaniu meczów, to nieźle go wydymali. Tyle kasy poszło, a teraz [ciach!]o z tego zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No ale za to wtedy już niewiele ponad tydzień do euro zostanie :D. Aż mi adrenalina podskoczyła jak o tym pomyślałem i sie od razu przyjemnie zrobiło. Nie dość ze euro to jeszcze Polska na nim - nie ważne jaki mecz bedzie to i tak bedą ogromne emocje ;].Coraz mniej czasu zostało, oto najświeższy rozkład jazdy: do 10.05 - ogłoszenie 25-osobowej kadry na zgrupowanie w Niemczech 19.05 - początek zgrupowania 22.05 - sparing z niemiecką drużyną ligową 26.05 - sparing z Macedonią 27.05 - sparing z Albanią 28.05 - ogłoszenie kadry na Euro 31.05 - powrót do Polski 1.06 - sparing z Danią 2.06 - wylot do do Austrii 8.06 - pierwszy mecz z Niemcami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Za 2 min Legia-Lech :rolleyes: Niech Legia skopie tyłki poznańskim słowikom! :evil: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Po tym co się ostatnio dzieje, powinni zamknąć cały ten chlew w cholerę. Gratulujemy ŁKS!!1111 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Sasasasa Lech wygrał 1-0 z Legią ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Smoliński idiota. Ma żółtą kartkę, a wchodzi prostą nogą w zawodnika bez piłki :|:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Smoliński idiota. Ma żółtą kartkę, a wchodzi prostą nogą w zawodnika bez piłki :|:|Gdzie to widziałeś jak byłeś na trybunach? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Trudno było nie zauważyć :] Legia awansowała do finału PE po wygranej w Krakowie z Wisłą 1-0 :). Co prawda to tylko PE, ale cieszy zwycięstwo na terenie wroga, i to na dodatek rezerwowym składem. Warto nadmienić, że bramkę zdobył Bartek Grzelak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Hehe przynajmniej jakaś miła niespodzianka w naszym wiejskim pucharze o pole żyta. Łebki z Legii pokazali że potrafią kopać w piłke, Wisła dno dno dno..Az strach sie bac kto nas bedzie reprezentował w LM..Ofkors eliminacjach. Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nikt nie skomentuje kadry na Euro? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nikt nie skomentuje kadry na Euro? :D :DNie ;] do tej pory leo jakos wiedzial co robil wiec... ocenimy po wynikach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wręcz coś dziwnego, spodziewałem się fali disów jak poprzednio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 szkoda, ze nie ma jelenia i sikory. troche zaskoczyly mnie powolania dla jopa, piszczka, saganowskiego i janczyka. reszta byla do przewidzenia, bo byli przewaznie w kadrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A Roger ma paszport polsatu -_- Ciekawe co z tego będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nie ogladam meczow Legii, czy on jest jakis nadzwyczajny czy tez moze preentuje poziom aktualnej formy Garguly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ostatnio zaczął grać w miarę nieźle, ale to jeszcze nie ten Roger z mistrzowskiego sezonu. Może powołanie do kadry obudzi w nim nowe pokłady ambicji i umiejętności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Gra w kadrze Polski na Mistrzostwach to bylaby niesamowita okazja na wypromowanie sie. Zagra 3 mecze na dobrym poziomie i zaraz do Legii pozglaszaja sie jakies kluby z zachodu. I tak chyba mial odejsc po tym sezonie z Warszawy (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...